MENÜ

Trabzonspor'da şok ayrılık!

Bordo-Mavililer'de ayrılık... Nenad Bjelica'nın takımın başına gelmesiyle birlikte yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Trabzonspor'da yıldız oyuncuyla yollar ayrıldı. Resmi açıklama da geldi.

Trabzonspor'da şok ayrılık!

Karadeniz ekibinde flaş ayrılık... Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ancak bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Trabzonspor'da başarılı oyuncuyla yollar ayrıldı. 

Haberin Devamı

Trabzonsporda şok ayrılık

Köklü bir değişim yaşandı

Sezon devam ederken Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa etti, teknik direktör Abdullah Avcı'yla yollar ayrıldı, ardından sezon sonuna kadar takımın başında olacağı açıklanan Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak görevini bıraktı. Ciddi bir değişime giden Fırtına'da başkanlık koltuğuna Ertuğrul Doğan oturdu, Ak sonrasında Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica'ya takımı emanet etti.

Karşılıklı anlaşmayla ayrıldı

Bjelica'yla çıktığı ilk iki maçı kaybeden Trabzonspor son olarak Ankaragücü'nü 2-0'la geçerek siftah yaptı. Bugün ise çarpıcı bir haber ortaya atıldı. TRT Spor'un haberine göre; Bordo-Mavililer sezon başında Ajax'tan kiraladığı Naci Ünüvar ile yollarını ayırdı. Karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen 19 yaşındaki futbolcunun, Hollanda'ya geri döneceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda şok ayrılık

Fırtına'dan konuyla ilgili resmi açıklama da geldi. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Naci Ünüvar arasındaki 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" denildi.

Trabzonsporda şok ayrılık

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 12 maça çıkan Naci 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Marek Hamsik'in En İyi Anları

YORUM YAZ