MENÜ

Trabzonspor'da seferberlik! Fenerbahçe maçı öncesi...

Bordo-Mavililer pazar günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı kazanacak taktiği belirlemek için yoğun mesai harcarken yıldız oyuncu için de seferberlik ilan edildi.

Trabzonspor'da seferberlik! Fenerbahçe maçı öncesi...

Ekibiyle birlikte Fenerbahçe’yi en ince detayına kadar analiz eden teknik direktör Abdullah Avcı, rakibi ezberletmeye başladı. Kadıköy’deki maçta müthiş bir plan uygulayan Trabzonspor, 3-2’lik skorla galibiyete uzanmıştı. Onuachu’nun yokluğunda bu kez daha farklı bir stratejiyle Bordo-Mavililer’in sahada olması bekleniyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde dün yaptığı taktik provayla çalışmalarını sürdüren Fırtına’da, tüm takım zafere kilitlendi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda seferberlik Fenerbahçe maçı öncesi...

Forvette yine Pepe

Karagümrük karşılaşmasında Enis Destan’ı kulübeye çekip, Nicolas Pepe’yi forvette oynatan Abdullah Avcı, Fenerbahçe derbisinde de Fildişili yıldızı ileri uçta görevlendirmeyi düşünüyor. Öğrencisinin performansından memnun kalan tecrübeli çalıştırıcı, Pepe’yi derbide bağlantı oyuncusu olarak orta sahaya yakın konumlandıracak. Visca ile Trezeguet’nin ise savunma arkasındaki boşlukları kullanması hedefleniyor. Pepe’nin yanı sıra Enis Destan ve Umut Bozok da antrenman performanslarıyla dikkat çekiyor. Maçın gidişatına göre Avcı, bu ikiliyi kulübe kozu olarak değerlendirecek.

Trabzonsporda seferberlik Fenerbahçe maçı öncesi...

Durumu bugün netleşecek

Karın kası bölgesinden sakatlanan Thomas Meuiner, önceki gün olduğu gibi dün de antrenmana çıkmadı. Yıldız savunmacının durumu bugün kesinleşecek. Sağlık ekibinin yoğun tedavi uyguladığı Belçikalı futbolcu, Fenerbahçe derbisinde mutlaka oynamak istiyor. Abdullah Avcı, bugün oyuncusuyla görüşüp bir karar verecek. Mislav Orsic’in ise bu sezon ilk kez maç kadrosunda bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı
Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi açıkladı: Uğurcan Çakır ve Orsic...

Trabzonsporda seferberlik Fenerbahçe maçı öncesi...

YORUM YAZ