MENÜ

Trabzonspor'da sakatlık şoku! Yeni transfer 9 ay yok

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sakatlık şoku yaşanıyor. Dün idmanda sakatlanan yeni transfer Orsic'in 9 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da sakatlık şoku! Yeni transfer 9 ay yok

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren ve zirveye oynayan bir takım kurmak için gece gündüz mesai yapan Trabzonspor'a kötü haber geldi.

Haberin Devamı

SAKATLIK MORALLERİ BOZDU

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bordo Mavili ekipte transferlerden Orsic'in sakatlığı da moral bozdu.

Trabzonspor’un dün sabah antrenmanında Mislav Orsic Hakan Yeşil ile giridği ikili mücadele sonrası büyük acı duyarak yerde kaldı. Orsic'e ilk müdahale sağlık ekibi tarafından saha içinde yapıldı. Tedavisinin ardından Hırvat futbolcu golf aracıyla antrenman sahasını terk etti ve idmanı yarıda bıraktı.

Trabzonsporda sakatlık şoku Yeni transfer 9 ay yok

9 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Safa Can Konuksever'in haberine göre; antrenmanda dizinden sakatlanan Orsic'in çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Trabzonspor'un gün içinde açıklama yapması bekleniyor. Mislav Orsic en az 9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Trabzonsporda sakatlık şoku Yeni transfer 9 ay yok

 

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, resmi internet sitesi üzerinden yıldız oyuncunun çekilen MR sonucuyla ilgili açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Mislav Orsic'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, "Takımımızın dün yapılan antrenmanı sırasında sakatlanan oyuncumuz Mislav Orsic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ diz bölgesinde ön çapraz bağ yırtığı ve iç yan bağ yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmış olup en kısa sürede operasyonu planlanmaktadır" dedi."

Trabzonsporda sakatlık şoku Yeni transfer 9 ay yok

YORUM YAZ