MENÜ

Trabzonspor'da sakat çok, kaybetmek yok! Abdullah Avcı eksiklere rağmen puanla ayrıldı

Trezeguet, Pepe, Abdülkadir Ömür ile Denswil’in eksikliklerine hafta içinde Afrika Kupası’na giden Onuachu, maçtan önce sakatlanan Larsen ve dün kadrodan çıkartılan Bakasetas eklendi... Trabzonspor, önemli yıldızların yokluğuna rağmen zorlu Antalyaspor deplasmanından puanla ayrıldı. Fırtına, Abdullah Avcı yönetiminde ligdeki 7 dış saha maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da sakat çok, kaybetmek yok! Abdullah Avcı eksiklere rağmen puanla ayrıldı

Fırtına için zor geçmesi beklenen Antalya deplasmanı, eksiklerin artmasıyla daha da sıkıntılı bir hale gelmişti. Öyle ki Afrika Kupası’nda bulunan Trezeguet ile Pepe’nin ardından Onuachu da Samsunspor maçı sonrası apar topar Nijerya Milli Takımı’na çağrılmıştı. Denswil ile Abdülkadir Ömür sakatlıkları nedeniyle yine forma giyemezken, maçtan önce Larsen ağrıları nedeniyle kafilede yer almadı. Son şok da maç sabahı yaşandı. Dizindeki ağrıları nedeniyle Bakasetas kadrodan çıkartıldı. İlk 11’de 6 yerli isimle başlayan Trabzonspor, henüz 2. dakikada öne geçtiği karşılaşmada ilk devreyi 1-0’lık skorla kapattı. Ancak ikinci yarıda baskısını artıran Antalyaspor beraberliği yakaladı. Tüm detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Fountas siftah yaptı

Hücum hattında önemli isimlerin yokluğunda formayı kapan ve üst üste 3 maçtır ilk 11’de olan Fountas, Antalyaspor karşılaşmasında henüz 2. dakikada ağları havalandırdı. Bardhi’nin pasında çaprazda dar açıdan ağları havalandıran Yunan yıldız, bu sezon ligde ilk kez fileleri sarstı. 84 dakika sahada kalan Fountas’ın, kanat bölgesindeki oyuncu azlığından dolayı forma şansı bulmaya devam etmesi bekleniyor.

Trabzonsporda sakat çok, kaybetmek yok Abdullah Avcı eksiklere rağmen puanla ayrıldı

Bjelica ile 3 yenilgi...

Her şeye rağmen zorlu Antalya deplasmanından 1 puanla ayrılmasını bilen Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetimindeki deplasmanda yenilmezlik serisini devam ettirdi. Öyle ki Fırtına, Avcı sonrası ligde çıktığı 7 dış saha mücadelesinde 4 galibiyet ve 3 beraberliğe sahip. Sezonun ilk 8 haftasında ise Bjelica ile çıkılan 4 deplasmanda 3 yenilgi alınmıştı.

Haberin Devamı

Benkovic’ten müthiş hamle

Geçen hafta Samsunspor maçında çok şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandıran Trabzonspor’un Hırvat stoperi, dün de inanılmaz bir müdahalede bulundu. Benkovic, ilk yarıda Güray’ın şutunda kaleye giden topu müthiş bir refleksle çizgiden çıkardı. Antalyasporlu oyuncular bir süre pozisyonun şaşkınlığını yaşarken, Uğurcan Çakır ise adeta kurtaran Benkovic’i tebrik etti. Performansı artarak devam eden Benkovic’in, takımda kalma ihtimali yükseliyor.

Trabzonsporda sakat çok, kaybetmek yok Abdullah Avcı eksiklere rağmen puanla ayrıldı

Enis Destan çok çalıştı

Onuachu’nun yokluğunda Enis Destan ilk 11’de forma şansı buldu. Bu sezon ikinci kez bir maça 11’de başlayan 21 yaşındaki forvet, ön tarafta çok çalışmasına rağmen skora etki edemedi. Öte yandan ceza sınırında olan Enis, Antalyaspor karşılaşmasını kartsız şekilde tamamladı. Başarılı oyuncu, önümüzdeki hafta Papara Park’ta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.

Önce kupa sonra derbi

Bordo-Mavililer, perşembe akşamı saat 19.00’da Türkiye Kupası’nda Manisa FK ile karşılaşacak. Fırtına, 1.Lig temsilcisini Papara Park’ta konuk edecek. Pazar günü ise yine iç sahada bu kez derbi var. Karadeniz ekibi, Galatasaray’ı ağırlayacak. Yoğun fikstürde mücadeleye devam eden Fırtına’da en büyük sıkıntı ise yıldız isimlerin yokluğu. Bakasetas, Abdülkadir ve Larsen, Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Haberin Devamı

Trabzonsporda sakat çok, kaybetmek yok Abdullah Avcı eksiklere rağmen puanla ayrıldı

YORUM YAZ