MENÜ

Trabzonspor'da sağ beke yeni aday! Transferde çalışmalar hızlandı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan “Gereken yapılacak” dedi, gözler transfere çevrildi. Bordo-Mavililer, orta saha 8 ve 10 numara almayı hedefliyor; sağ bek konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Stoper ve forvet için de arayışlar sürüyor...

Trabzonspor'da sağ beke yeni aday! Transferde çalışmalar hızlandı

Önce farklı Galatasaray yenilgisi, ardından Karadeniz derbisinde Rize mağlubiyeti Trabzonspor’da moralleri bozdu. Kadro konusunda ciddi eksiklikler yaşayan Bordo-Mavililer’de transfer çalışmaları hızlandı. Başkan Ertuğrul Doğan, “İhtiyaçların farkındayız. Gereken yapılacak” derken, öncelikli takviye yapılması planlanan bölgeler orta saha ve sağ bek... Bakasetas ve Abdülkadir sonrası merkeze iki ismin alınması planlanıyor. Çünkü Bardhi’ye de teklifler var ve ayrılma ihtimali yüksek. Fırtına, 8 numara ve 10 numara pozisyonlarına transfer gerçekleştirecek. Sağ bekte Larsen’in ayrılığı sonrası burada kullanılan Hüseyin Türkmen’in de sezonu kapatması çalışmaları hızlandırdı.

Haberin Devamı

ABDULLAH AVCI’DAN TAKIMA UYARI...

Ligde son 3 maçını kazanamayan ve son 2 karşılaymayı kaybeden Trabzonspor, Kasımpaşa’yı devirip beyaz bir sayfa açmak istiyor. Pazartesi günü Papara Park’ta oynanacak mücadele öncesi takıma uyarılarda bulunan Avcı’nın, “Kazanmak gibi kaybetmek de futbolda var. Ancak mücadele etmemenin bahanesi olamaz. Trabzonspor büyük kulüptür, reaksiyon verir. Herkesin bunun ciddiyetinde olmasını istiyorum” dediği öğrenildi. Fırtına, ligin ilk yarısında deplasmanda Kasımpaşa’yı 5-1’lik skorla mağlup etmişti.

Trabzonsporda sağ beke yeni aday Transferde çalışmalar hızlandı

‘4-5 OYUNCU ALABİLİRİZ’

Yabancı kontenjanındaki duruma göre stoper ve forvet transferleri de olabilir. Nitekim başkan Doğan da “Ekonomik şartlar izin verirse, rakamları istediğimiz seviyeye çekebilirsek ara dönemde 4-5 oyuncu da alabiliriz. Elbette kontenjan önemli. Trabzonspor’da ciddi bir değişim yaşanacak” demişti.

Haberin Devamı

SAĞ BEKE YENİ ADAY

Daiki Hashioka için Belçika ekibi St. Truiden ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da, gündemdeki oyunculardan biri Ukrayna’dan... Shakhtar Donetsk’te oynayan Yukhym Konoplya için girişimler var. Ukraynalı futbolcu bu sezon 14 maça çıktı, 1 asist yaptı. Kulübüyle 2026’ya kadar kontratı bulunan Konoplya’nın piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor. Ukrayna Milli Takımı’nda 10 kez forma giyen 24 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinden ilerlenecek.

Trabzonsporda sağ beke yeni aday Transferde çalışmalar hızlandı

Trabzonsporda sağ beke yeni aday Transferde çalışmalar hızlandı

Abdullah Avcı: Yine de ligin üçüncüsü bir Trabzonspor var
YORUM YAZ