MENÜ

Trabzonspor'da rekor sponsorluk sonrası bir müjde daha!

Trabzonspor, stat ismi için tarihi bir anlaşmaya imza attı. Bordo-Mavililer, sponsorluk için 5 yıllığına 40 milyon Euro artı KDV üzerinden sözleşme yaptı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın kısa zamanda firma adını bizzat açıklayacağı ve başka bir sponsorluk müjdesi daha vereceği öğrenildi.

Trabzonspor'da rekor sponsorluk sonrası bir müjde daha!

Trabzonspor, stat sponsorluğunu çözdü... Uzun süredir yoğun şekilde temaslarını sürdüren Bordo-Mavili yönetim, 5 yıl için 40 milyon Euro artı KDV üzerinden sözleşme yaptı. Sponsor firma ile imzaların atıldığı belirtilirken, Akyazı Stadı’nın yeni adını Başkan Ertuğrul Doğan duyuracak. Şirket ismi sır gibi saklanırken, bunun en önemli sebeplerinden biri de Trabzonspor’un borsaya tabi bir kulüp olması.

Haberin Devamı

Trabzonsporda rekor sponsorluk sonrası bir müjde daha

Yıllık 8 milyon Euro net yani 237 milyon TL (1 Euro: 29,71) gibi çok önemli bir rakam elde edecek olan Trabzonspor’un, stat sponsorluğu gelirinin tamamının Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma doğrultusunda borçlara gitmesi bekleniyor.

SON ANLAŞMA 5 MİLYONDU

Başkan Ertuğrul Doğan’ın, stat isminin yanı sıra farklı bir sponsorluk müjdesi daha vereceği öğrenildi. Trabzonspor’un stat sponsorluğu için son anlaşması, Medical Park ile 5 yıl 25 milyon Euro şeklindeydi. Yeni anlaşmada rekor bir rakama ulaşılırken, kulübün elinin ciddi şekilde rahatlayacağı öğrenildi.

 

Trabzonsporda rekor sponsorluk sonrası bir müjde daha

YORUM YAZ