MENÜ

Trabzonspor'da Pendikspor mesaisi! İki yıldız kulübede olacak

Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle deplasmandaki kötü gidişata son veren Trabzonspor, Antalyaspor beraberliğiyle yine düşüşe geçmişti. Fırtına sonrasında Rize ve Beşiktaş deplasmanlarında yenildi. Bordo-Mavililer, yarın İstanbul’da Pendikspor’u devirip dış sahadaki kötü seriye son vermek amacında.

Trabzonspor'da Pendikspor mesaisi! İki yıldız kulübede olacak

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in  26. haftasında oynanacak Pendikspor maçına hazırlanıyor. Bordo-mavili ekip, bu maçla birlikte çıkışa geçmek istiyor...

Haberin Devamı

KAZANAN 11’İ BOZMAYACAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor karşısında etkili oyunla 2-0 galip gelen 11’i bozmayı düşünmüyor. Pazar günü saat 16.00’da Pendikspor ile deplasmanda oynanacak maçta kaleci Uğurcan, geri dörtlüde Meunier, Denswil, Fernandez ve Eren olacak. Merkezdeki üçlü yine Berat-Mendy-Bardhi şeklinde. Kanatlarda Trezeguet ve Visca, ileri uçta ise Enis Destan forma giyecek.

İKİ YILDIZ KULÜBEDE OLACAK

Afrika Kupası’dan dönen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe, dün takıma katıldı. Fırtına’nın iki hücum kozu, bugünkü taktik antrenmanda da yer alacak. Son anda bir sürpriz yaşanmazsa İstanbul kafilesine dahil edilecek olan Pepe ile Onuachu’nun, uzun süredir takımdan ayrı kaldıkları için Pendikspor maçına kulübede başlamaları bekleniyor. Abdullah Avcı, maçın gidişatına göre yıldızlara forma verecek.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Pendikspor mesaisi İki yıldız kulübede olacak

PENDİKSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Kümede kalma mücadelesi veren ve ara dönemde ses getiren transferler yapan Pendikspor’da, 3 yıldız Trabzonspor’a karşı oynamayacak. Halil Akbunar cezalı. Takımın forvetleri Umut Nayir ile Erencan Yardımcı ise sakat. İstanbul ekibinin tek hücum silahı Thiam olacak. Yeni transferlerden Badou Ndiaye’nin ise Trabzonspor karşılaşmasına pazar günü ilk 11’de başlama ihtimali var.

DEPLASMANDA ÇIKIŞ ZAMANI

Bordo-Mavililer, yarın İstanbul’da Pendikspor’u devirip dış sahadaki kötü seriye son vermek amacında. Karadeniz ekibi sonrasında ligdeki Adana Demir ve kupadaki Başakşehir maçlarına Papara Park’ta çıkacak.

YORUM YAZ