MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu'ya nazar değdi

Trabzonspor'un 2.01’lik yeni golcüsü Paul Onuachu, harika bir ilk devre geçirdi, 29’daki kafası ile açılışı yaptı. Sahadaki mücadelesi ile ilk maçtan taraftarı kendine hayran bırakan Nijeryalı, 47. dakikada sakatlanıp, oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Trabzonspor'da Paul Onuachu'ya nazar değdi

Yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Southampton’dan takıma katılan Paul Onuachu, ilk sınavına Beşiktaş karşısında çıktı. Yıldız forvet, sahadaki görüntüsüyle taraftarın ve teknik heyetin beğenisini kazandı. 2.01’lik boyuna rağmen savunmaya destek vermekten çekinmeyen, hücumda ise her an rakiplerini tehdit eden Onuachu, güzel oyununu bir de golle süsledi. Nijeryaı forvet, 29. dakikada Enis Bardhi’nin ortasında şık bir kafa ile Kara Kartal’ın ağlarını havalandırmayı başardı. Sahada kaldığı süre içerisinde elinden geleni yapan Onuachu, takım arkadaşlarına da elinden geldiğince yardımcı oldu.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Paul Onuachuya nazar değdi

İkinci yarıda ise talihsiz bir an yaşadı

29 yaşındaki forvet, ikinci yarıda ise talihsiz bir an yaşadı. Deneyimli santrfor, hücumda topa doğru hareketlenmek isterken sakatlandı. Onuachu, bu pozisyonun ardından yerde kaldı ve maça devam edemeyecek durumda olduğu anlaşılınca 47. dakikada yerini Enis Destan’a bıraktı.

'Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum'

Onuachu, sakatlığı ve maçla ilgili olarak, “Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Daha kötüye gitmemesi için oyundan çıktım. Doğa size ne verdiyse, onu kabul etmelisiniz. Bazen kısa birinin yaptığını, uzun boylu biri yapamaz” diye konuştu.

Trabzonsporda Paul Onuachuya nazar değdi

Trabzonspor-Beşiktaş maç sonucu: 3-0 (ÖZET) Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Trabzonspor, taraftarı önünde şov yaptı. Nenad Bjelica yönetimindeki Bordo Mavililer; Onuachu, Bakasetas ve Visca'nın golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı ve iki maçlık seri yakalayarak zirve yarışına yeniden ortak oldu. Şenol Güneş'li Beşiktaş ise bu sezonki ilk mağlubiyetini Akyazı'da aldı. Foto muhabirlerin objektiflerinden bu karşılaşmanın en güzel anlarını bu videoda derledik.
YORUM YAZ