MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu'dan mutlusu yok! 'Benim gücüme göre oynuyorlar'

Fırtına’nın yıldız golcüsü Paul Onuachu, flaş açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili camia altında çok mutlu olduğunu söyleyen Nijeryalı santrfor, “Bir futbolcu olarak sizin gücünüze göre oynayacak bir kulübü seçmelisiniz. Burada çok mutluyum” dedi

Trabzonspor'da Paul Onuachu'dan mutlusu yok! 'Benim gücüme göre oynuyorlar'

Sezon başında İngiltere’nin köklü kulüplerinden Southampton’dan kiralanan Paul Onuachu, kısa süre içerisinde iz bıraktı. Şimdiye kadar çıktığı 15 lig maçında 9 kez rakip fileleri havalandıran ve 3 de gol pası veren Nijeryalı oyuncu, taraftarın en sevdiği isimlerden biri haline geldi. Bordo-Mavililer’de kiralık olmasına rağmen çok mutlu olduğunu belirten 29 yaşındaki futbolcu, çok doğru bir tercih yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

YILDIZLAR GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor’un yıldızları dönüyor... Onuachu ve Pepe’nin geliş tarihleri belli oldu. Afrika Kupası finalinde karşı karşıya gelen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe’nin cuma günü Trabzon’da olmaları bekleniyor. İki oyuncunun da takıma katılmasının ardından Abdullah Avcı’nın eli güçlenecek.

Trabzonsporda Paul Onuachudan mutlusu yok Benim gücüme göre oynuyorlar

Tecrübeli oyuncu, kariyeri konusunda attığı adımlar için Trabzonspor’un en doğru tercihlerinden biri olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

‘ÇOK ÇALIŞMALISINIZ’

“Kim Premier Lig’de oynamak istemez ki? Ama eğer benim orada bulunduğum durumun aynısı olacaksa, istemezdim. Artık Trabzonspor’da mutluyum, benim gücüme göre oynuyorlar, benim kaliteme göre oynuyorlar. Bir futbolcu olarak her zaman sizin gücünüze göre oynayacakları bir kulübü seçmelisiniz. Tabii bunu kazanmak için de çok çalışmanız gerekiyor.”

Haberin Devamı

Trabzonsporda Paul Onuachudan mutlusu yok Benim gücüme göre oynuyorlar

YORUM YAZ