MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu, spektaküler golüne ilişkin soruyu yanıtladı: Saniyelik bir karardı

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında ağırladığı Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un gollerini atan Paul Onuachu, özellikle spektaküler bir vuruş yaptığı ikinci gole ilişkin soruyu yanıtlarken neler diyebileceğini pek bilmediğini çünkü saniyelik bir karar sonucunda pozisyonun gerçekleştiğini belirtti.

Trabzonspor'da Paul Onuachu, spektaküler golüne ilişkin soruyu yanıtladı: Saniyelik bir karardı

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Bordo-Mavililer'in gollerini atan Paul Onuachu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını fakat devre arasında gerçekleştirdikleri konuşma neticesinde ikinci yarıya daha farklı çıktıklarını belirten Onuachu, şu ifadeleri kullandı:

Belki de en iyi performansımızı gösteremediğimiz bir ilk yarıydı. Bizim adımıza istediklerimizi sahaya yansıtamadığımız bir ilk yarı oldu. Zaten bunun sonrasında da içeri girdikten sonra, soyunma odasına girdikten sonra arkadaşlarımızın hepsi aynı fikirdeydi. En iyi performansımızın olmadığını, daha fazlasını yapabileceğimizi konuşmuştuk arkadaşlarımızla. İkinci yarı sahaya çıktığımızda da daha da bir takım görüntüsü verdik. O enerji, geri gelmişti. Biz de hak ettiğimiz bu galibiyeti aldık. Bu, aslında bir takım zaferi. O şekilde değerlendirebiliriz. Tabii ki bireysel performansları da konuşabiliriz, bunların üzerine değerlendirme de yapabiliriz. Tabii zor pozisyonlar da vardı ama bugün önemli olan şey o mücadeleyi gösterebilmekti. İlk yarı istediklerimizi yansıtamadık ama ikinci yarı takım olduğumuzu ve enerjimizi göstererek hak ettiğimiz galibiyeti aldık.

Attığı ikinci gole ilişkin soruyu da yanıtlayan Onuachu, "Aslında golle ilgili neler söyleyebilirim ben de bilemiyorum. Çünkü saniyelik bir konu aslında. Çünkü pozisyonda top ayağıma da, kafama da gelmemişti. Ben de o saniye içerisinde doğru kararı almak zorundaydım. Bazen hissettiğinizi, ilk aklınıza geleni yapmayı düşünüyorsunuz. Saniyelik bir karardı aslında ama doğru bir karar olduğunu görüyoruz. Dediğim gibi tarif etmesi, anlatması zor. Çünkü bir an ve o an karar vermeniz gerekiyor" dedi.Son olarak taraftarlara da bir mesaj veren golcü oyuncu, "Taraftarlarımıza da bir parantez açmak gerekirse bugün harikalardı. Bize hep destek verdiler. Belki ilk yarı istediğimiz gibi olmasa da maç boyu bize destek verdiler. Onlara da teşekkür ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

 

Trabzonsporda Paul Onuachu, spektaküler golüne ilişkin soruyu yanıtladı: Saniyelik bir karardı

YORUM YAZ