MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu şoku! Galatasaray'a karşı yok...

Son olarak Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanan karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Nijeryalı golcü Paul Onuachu'dan bordo-mavililere kötü haber geldi. Yıldız oyuncu Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Paul Onuachu şoku! Galatasaray'a karşı yok...

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. haftasında Trabzonspor sahasında ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer ilk yarıda rakibine belirgin bir üstünlük kurdu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'A İKİ YILDIZ BİRDEN

21. dakikada Benkovic'in golüyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmada dakikalar 45+1'i gösterirken bu kez Onuachu sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı.

ONUACHU'DAN 12 GOLLÜK KATKI

Sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiralanan Nijeryalı golcü, ligde 15 maçta görev aldı. 29 yaşındaki yıldız bu maçlarda dokuz kez gol atarken üç kez de asist yaptı.

Trabzonsporda Paul Onuachu şoku Galatasaraya karşı yok...

Onuachu özellikle son dokuz maçta attığı altı gol ve iki asistle takımının çıkışında büyük pay sahibi oldu.

ONUACHU GİDİYOR

Trabzonspor, Nijeryalı golcüsünden bir süre uzak kalacak. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Nijerya'nın açıklanan kadrosunda yer bulamayan Paul Onuachu, Umar Sadıq'ın sakatlanmasının ardından kadroya davet edildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A KARŞI YOK

Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nda mücadele eden Nijerya Milli Takımı, Fildişi Sahilii, Ekvador Ginesi ve Gine-Bissau ile mücadele edecek. Nijerya ilk maçını 14 Ocak'ta Ekvador Ginesi ile oynadıktan sonra, 18 Ocak'ta Fildişi Sahilleri ve 22 Ocak'ta ise Gine-Bissau ile karşılaşacak.

Trabzonsporda Paul Onuachu şoku Galatasaraya karşı yok...

Onuachu bir sürpriz olmazsa; ligde oynanacak olan Antalyaspor, Galatasaray ve büyük ihtimalle Çaykur Rizespor maçlarında görev alamayacak. Nijerya'nın turu geçmesi halinde bu süre uzayacak.

❌ Antalyaspor (D)
❌ Manisa FK (Türkiye Kupası)
❌ Galatasaray 
❌ Rizespor (D) 
❓ Kasımpaşa  (Nijerya son 16 turuna kalırsa)
Beşiktaş (D)  (Nijerya çeyrek finale kalırsa)
❓ Hatayspor (Nijerya finale kalırsa)

Trabzonsporda Paul Onuachu şoku Galatasaraya karşı yok...

YORUM YAZ