MENÜ

Trabzonspor'da Paul Onuachu isyanı! Taraftarlar tepki gösterdi

Sakatlığı nedeniyle Nijerya Milli Takımı’ndan çıkartılan Umad Sadiq’ın yerine Onuachu geçen hafta apar topar Afrika Kupası’na çağrılmıştı. Bu durumun ardından bordo-mavili ekibin taraftarları, sosyal medyadan tepki gösterdi. Umar Sadiq, dün akşam Sociedad formasıyla oyuna girip 20 dakika süre aldı.

Trabzonspor'da Paul Onuachu isyanı! Taraftarlar tepki gösterdi

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Onuachu'nun apar topar Afrika Kupası’na çağrılması sonrası taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Haberin Devamı

UMAR SADİQ'İN YERİNE GİTMİŞTİ

İspanya La Liga ekibi Real Sociedad'da forma giyen Nijeryalı forvet Umar Sadiq, sakatlığı sebebiyle millî Takım kadrosundan çıkarıldı. 26 yaşındaki futbolcunun yerine Afrika Uluslar Kupası kadrosuna Trabzonspor'dan Paul Onuachu dahil edildi. Buraya kadar her şey normal ancak dün akşam Real Sociedad maçında ortaya çıkanlar, Trabzonspor'u bir hayli şaşırttı.

Trabzonsporda Paul Onuachu isyanı Taraftarlar tepki gösterdi

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sadiq’ın İspanya’ya döndükten sonra kulübü Real Sociedad’ın Osasuna ile oynadığı kupa maçının kadrosuna alınması Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti. Bordo-Mavililer, sosyal medyada “Sakat olmayan oyuncu yerine forvetimiz Afrika Kupası’na gitti” şeklinde yorumlar yaptı.

BİR DE MAÇA ÇIKTI, 20 DAKİKA SÜRE ALDI

Haberin Devamı

Sakatlandığı gerekçesiyle Nijerya milli takım kadrosunda çıkartılan ve yerine Onuachu’nun gittiği Umar Sadiq, dün akşam Sociedad formasıyla 20 dakika süre aldı.

Trabzonsporda Paul Onuachu isyanı Taraftarlar tepki gösterdi

YORUM YAZ