MENÜ

Trabzonspor'da Orhan Ak istifa etti!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Ankaragücü'ne 3-1 kaybeden Bordo-Mavililer'de teknik direktör Orhan Ak flaş bir karar aldı. Mağlubiyetin ardından konuşan genç çalıştırıcı görevi bıraktığını dile getirdi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Orhan Ak istifa etti!

Abdullah Avcı'nın görevi bırakmasının ardından Trabzonspor'da sezon sonuna kadar yardımcısı Orhan Ak'ın devam edeceği açıklanmıştı. Fakat genç hocanın macerası kısa sürdü. İlk maçında Adana Demirspor'u 4-1'le geçen Orhan hoca, Kayserispor ve Ankaragücü karşısında ise mağlubiyeti yaşadı. Ak, Ankaragücü mağlubiyeti sonrasında Ziraat Türkiye Kupası'na veda edilmesinin ardından istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Orhan Ak'ın sözleri:

'Beraber geldik, beraber ayrılırız' dedim, Abdullah hocamın istifa sürecinde. Ama o zaman ricada bulundular, içerden biri kalsın diye. Yarı yolda bırakmam doğru olmazdı. Yardımcı olmak istedim. Takımın yaşadığı durumu görüyorduk, belki çıkış noktasını buluruz diye. Adana Demir maçı fena geçmedi. Ama son iki maç aslında sezonun özetiydi. Bir yere kadar getiriyorsunuz fakat sonra dağılmalar oluyor. Bugün bir karar aldım, başkana ulaşamadım ama haber yolladım kendisine."

"Yönetimi yormamak, takımı yormamak lazım. Bazen olmuyor. İçerden birisinin kalması demek ki doğru değilmiş. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Trabzonspor böyle kaybememeli. Bu kadar kolay goller yememeli, acı çekerek kazanmalı. Elimizdeki tek hedefi kaybettik, üzgünüz."

Haberin Devamı

"Sinerjimizi kaybettik. Çok sakatlıklar yaşadık. Oyuncularıma söylecek bir şeyim yok. Bize çok şeyler verdiler. Tamamen acıya dönüşmesin bu durum. Trabzonspor yeni yönetimi ve planlamasıyla ayağa kalkacaktır. Çok büyük bir camia burası..."

YORUM YAZ