MENÜ

Trabzonspor'da operasyon zamanı! İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

Trabzonspor, müthiş bir sezon geçiren ve sözleşmesi bitecek olan Süper Lig'in gözde hücumcusunu transfer listesinin ilk sırasına yazdı, görüşmeler şimdiden başladı. Nenad Bjelica yönetimindeki Fırtına'da takımdan ayrılacak isimler de belli oldu.

Trabzonspor'da operasyon zamanı! İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

Önce şampiyonluğa ardından Avrupa’ya havlu atan Trabzonspor, Türkiye Kupası’na da çeyrek finalde veda edince yeni sezonun planlamasına başladı. Teknik direktörlük görevine Nenad Bjelica’yı getiren Bordo-Mavililer, kadro hazırlığı içinde. Öncelikle kiralık isimlerle yollar ayrılacak. İşte Fırtına'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

GEÇEN SEZONUN 25 PUAN GERİSİNDE

Fırtına, Süper Lig’de bu sezon öne geçtiği 6 maçta toplam 15 puan kaybetti. Bordo-Mavililer, söz konusu müsabakalarda puan kayıplarının 5’ini deplasmanda, 1’ini ise evinde yaşadı. 29 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Trabzonspor, attığı 46 gole karşılık, kalesinde 42 gol gördü ve 45 puanla 6. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz sezon ise aynı dönemde 70 puanı olan Karadeniz ekibi, geçen senenin 25 puan gerisinde kaldı.

Trabzonsporda operasyon zamanı İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

GÖZLER 3 YILDIZDA

Sakatlıkları nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen Abdülkadir Ömür, Trezeguet ve Edin Visca’nın durumları, bugün netleşecek. Üç yıldızdan Abdülkadir’in dönme ihtimali çok daha yüksek gözüküyor. Adalesinden problem yaşayan Visca’ya ise izinde yoğun tedavi uygulandı. Trezeguet’e de kontrolden geçirilecek.

Haberin Devamı

BJELICA ALTERNATİFLİ KADRO İSTİYOR

Nenad Bjelica, ilk maçında önemli eksikler nedeniyle kadro kurmakta zorlanmıştı. 51 yaşındaki teknik adam, 29 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Konyaspor mücadelesine daha alternatifli bir kadroyla çıkmak istiyor.,

Trabzonsporda operasyon zamanı İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

BAŞKAN DOĞAN'DAN BAKASETAS VE SIOPIS'E TEŞEKKÜR

Karadeniz ekibine geldikleri günden beri hem gösterdikleri performans hem de saha dışındaki duruşlarıyla takdir toplayan Bakasetas ile Siopis, yaptıkları son davranışla yine gönülleri fethettiler. Yönetimin ödemeler konusunda geriden geldiği süreçte herhangi bir ihtar girişiminde bulunmayan Yunan yıldızlar, maaşları için bekleyebileceklerini söylediler. Başkan Ertuğrul Doğan, karakterli duruşlarından dolayı Siopis ve Bakasetas’ı çok ciddi bir transfer teklifi gelmediği takdirde mutlaka takımda tutmak istiyor.

Trabzonsporda operasyon zamanı İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

AYRILACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Hamsik, Gbamin, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar gidiyor. Bruno Peres ve Bartra gibi isimler de yolcu gibi gözüküyor. Diğer oyuncular konusunda tekliflere göre karar verilecek. Ayrıca kalan 7 maçta gösterecekleri performans, bazı futbolcuların kaderini çizecek.

1 NUMARALI HEDEF BORINI

Gelecekler konusunda ise öncelik bonservis maliyeti bulunmayan futbolculara verildi. Bu doğrultuda iç piyasadaki 1 numaralı hedef; Fabio Borini. Karagümrük’te müthiş bir sezon geçiren 32 yaşındaki hücumcu, çıktığı son Galatasaray maçında attığı 2 golle tekrar kalitesini gösterdi. İtalyan yıldız, Süper Lig’de 27 maçta 19 gol, 9 asistlik muazzam bir istatistik yakalarken, Türkiye Kupası’nda da çıktığı 1 karşılaşmada ağları havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda operasyon zamanı İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

Karagümrük’ün Galatasaray’la 3-3 berabere kaldığı maçta 2 golatan Borini, performansıyla maça damga vurmuştu.

HÜCUMDA TAM BİR JOKER

Fabio Borini, hücum hattında 3 farklı mevkide forma giyiyor. Karagümrük’te ağırlıklı olarak sol kanat gibi konumlanan İtalyan yıldız, ileri uçta ve sağ önde de görev yapıyor. 32 yaşındaki yıldızın çok yönlü performansı, onu isteyen kulüpleri transferde cezbediyor.

Trabzonsporda operasyon zamanı İlk transfer ve takımdan ayrılacak isimler...

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Chelsea, Roma, Liverpool, Milan gibi Avrupa’nın üst düzey kulüplerinde forma giyen Borini, 2021’in Ocak ayında Karagümrük’e transfer olmuştu. İstanbul ekibinin bedelsiz şekilde kadrosuna kattığı İtalyan forvet, çıktığı 72 resmi maçta 35 kez rakip fileleri havalandırdı, 15 de asist yaptı.

Haberin Devamı

HAKEM CANLI YAYINDA ANLATTI

MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Karagümrük’le kontratı bitecek olan Borini için devre arasında 4 büyüklerin hepsi devredeydi. Trabzonspor, yaz dönemi için elini çabuk tutup, bu işi erkenden noktalamak amacında. Bordo-Mavililer’in, şimdiden Borini’nin menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Borini’nin yanı sıra Mensah, Zajc, Diagne gibi yıldızların da sezon sonunda kulüpleriyle kontratları bitecek.

Marek Hamsik'in En İyi Anları

YORUM YAZ