MENÜ

Trabzonspor'da Onuachu 'Fırtına'sı! Yıldızları solladı

Trabzonspor'un geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı dev forvet Onuachu, şu ana kadarki performansıyla parmak ısırtıyor. 2.01'lik golcü, oynadığı futbolla alkış alırken attığı gollerle taraftarlarını mest ediyor. Onuachu, gösterdiği form grafiğiyle fark yaratırken Fırtına'da iz bırakan Cornelius ve Sörloth gibi yıldızları da sollamayı başardı. Detaylara göz atalım...

Trabzonspor'da Onuachu 'Fırtına'sı! Yıldızları solladı

Bordo-Mavili ekibin 2.01'lik dev forveti Onuachu, bu sezon şu ana kadar gösterdiği performansın yanı sıra attığı inanılmaz gollerle de adından sıkça söz ettiriyor. Onuachu, daha şimdiden Trabzonspor'da iz bırakan yıldız golcüler Cornelius ve Sörloth'u sollamayı başardı. Yıldız forvetin performansını mercek altına alalım...

Haberin Devamı

Savunmada yine Avcı dokunuşu 

Süper Lig’de ilk 8 maçta kalesinde 11 gol gören Trabzonspor, Abdullah Avcı sonrasında çıktığı 4 karşılaşmada sadece 3 gol yedi. Bunların ikisi Fenerbahçe derbisinde ve penaltıdan geldi. Tecrübeli hoca ile Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Fırtına, Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2, Konyaspor’u ise içeride 2-1 mağlup etti. İstanbul’daki Karagümrük mücadelesi ise 0-0 beraberlikle sona erdi. Avcı, ilk döneminde olduğu gibi işe yine savunma güvenliğinden başladı. 

Trabzonsporda Onuachu Fırtınası Yıldızları solladı

Trabzonspor'da Onuachu en iyisi!

Konyaspor karşılaşmasında attığı topuk golüyle Avrupa’da bile gündem olan Paul Onuachu, takıma katıldığından beri gösterdiği performansla tam not aldı. Yaz transferinin son günlerinde 1.5 milyon Euro karşılığında Southampton’dan kiralanan Nijeryalı forvet, çıktığı 8 lig maçında 6 gol attı. 2.01’lik dev forvet, Beşiktaş, Hatay ve Pendik filelerini birer kez havalandırdıktan sonra 3 haftalık suskunluğunu Fenerbahçe derbisinde bozmuştu. Nijeryalı santrfor, Papara Park’taki Konyaspor mücadelesine ise damgasını vurdu. İkinci yarıda takımını öne geçiren, skor 1-1’e geldikten sonra ise 85. dakikada Enis Destan’ın pasında inanılmaz bir topuk şutuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderen Onuachu, ilk 8 lig maçında 6 gol atmış oldu. 

Haberin Devamı

Trabzonsporda Onuachu Fırtınası Yıldızları solladı

Sörloth 5 atmıştı 

Onuachu bu performansıyla, son yıllarda iz bırakan Trabzonspor’un forvetleri Sörloth ve Cornelius’u solladı. 2019-2020 sezonunda ligi 24 golle tamamlayan Sörloth, ilk 8 maçında 5 gol atmıştı. Şampiyonluk sezonunda 15 kez rakip fileleri sarsan Cornelius ise ilk 8 maçta 3 kez gol kaydetmişti.

Trabzonsporda Onuachu Fırtınası Yıldızları solladı

Zirve ile fark artık 9 puan 

Nenad Bjelica yönetiminde ilk 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik elde eden Fırtına, 12 puan toplayabilmişti. Bir ara rakipleri maç fazlasıyla puan farkını 16’ya kadar çıkartırken, Abdullah Avcı’nın gelişi sonrası Trabzonspor hem sıralama anlamında yükseldi hem de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yaşadığı kayıplar sonrası zirveye farkı 9 puana indirdi. Tüm derbilerini oynayan Trabzonspor, milli ara sonrası uzun bir galibiyet serisi yakalamanın peşinde. 

Haberin Devamı

Trabzonsporda Onuachu Fırtınası Yıldızları solladı

YORUM YAZ