MENÜ

Trabzonspor'da Ocak ayı operasyonu! 2 yıldız birden...

Trabzonspor, ara transfer dönemine flaş bir giriş yapmak istiyor. Bordo-mavili ekibi, listesine aldığı 2 yıldıza formayı giydirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'da Ocak ayı operasyonu! 2 yıldız birden...

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda orta sahasını güçlendirmeyi planlayan Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den Mohamed Elneny’yi radarına ekledi.

Avcı, Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı 31 yaşındaki dinamoya olumlu bakıyor. Kara Kartal ile 36 maça çıkan Mısırlı ön libero, 1 kez fileleri sarsarken 4 de asist yapmıştı. Karadeniz devinin kurmayları, 1.79 boyundaki futbolcunun menaceri ile ilk teması kurdu ve beklentilerini sordu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız ön libero için Arsenal yönetiminin kolaylık sağlaması bekleniyor. Mısırlı futbolcunun da kariyerine başka bir kulüpte devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Övgüler yağdırmıştı

Elneny, Beşiktaş’ta hocası olan Abdullah Avcı’ya Siyah-Beyazlı takımdayken şu sözlerle övgüler yağdırmıştı: “Hocamız Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya, topa sahip olmaya çalışıyor. Uzun topu sevmiyor. Topu gereksiz yere kaybetmeyi sevmiyor. Kaybettiğimiz zaman en kısa zamanda o topu geri almaya çalışıyor. Hocamız topun arkasından koşmayı değil, topa sahip olmamız gerektiğini söylüyor. Bu durum benim de çok sevdiğim bir tarz.”

Trabzonsporda Ocak ayı operasyonu 2 yıldız birden...

Bonservisle olmazsa kiralık!

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier, Fırtına’nın radarına girdi. Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmak için geri sayımda bulunan Fransız sağ bek için girişimlerde bulunmaya hazırlanan Trabzonspor, deneyimli ismi bonservisiyle kadrosuna katmaya hazır. Trabzonspor’da sağ bek mevkisinde oluşan problemi Rosier ile kapatmak isteyen Abdullah Avcı, Bordo-Mavili yönetime kararını aktardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile iyi ilişkileri olan Trabzonspor Yönetimi’nin bu operasyonun düğmesine en kısa sürede basması bekleniyor. Tarafların bonservis konusunda anlaşamaması halinde Fırtına’nın bu transferi kiralama formülüyle sonlandırmak için girişimlerde bulunabileceği de gelen haberler arasında...

Trabzonsporda Ocak ayı operasyonu 2 yıldız birden...

Trabzonsporda Ocak ayı operasyonu 2 yıldız birden...

YORUM YAZ