MENÜ

Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! Abdullah Avcı kararını verdi

Başkan Ertuğrul Doğan’ın “Nwakaeme ile görüşüyoruz. Gelme niyetinde” açıklaması, taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medyada kulübü mesaj yağmuruna tutan Bordo-Mavili futbolseverler, ‘Sihirbaz’ın devre arasında dönmesini istiyor. Anthony Nwakaeme, kontratının bitmesine 6 ay kala bonservisini almak için kulübüyle görüşüyor. Al Fahya’nın önceki gün oynadığı maçın kadrosunda yer almayan 34 yaşındaki Nijeryalı yıldızın transferine yönelik Abdullah Avcı da kararını verdi. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! Abdullah Avcı kararını verdi

Trabzonspor'un eski yıldızlarından Nwakaeme'nin takıma dönme olasılığı şimdiden tüm taraftarların heyecanlanmasına sebep oldu. Fırtına'ya dönen Abdullah Avcı'nın yeniden eski öğrencisiyle buluşma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Bu heyecanlandıran transfere dair detaylara göz aralım... 

Haberin Devamı

'O da gelme niyetinde!' 

Şampiyonluğun ardından Trabzonspor’dan ayrılan ve kariyerine Suudi Arabistan’da devam eden Anthony Nwakaeme, yeniden Bordo-Mavili formayı giyebilir. Taraftarların gittiğinden beri dönmesini istediği 34 yaşındaki yıldızın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan yaptığı son açıklamada, “Nwakaeme ile görüşmelerimiz oldu. Kontratlı bir oyuncu. Biz kendisine bonservis bedeli ödeyemeyeceğimizi ilettik. O da gelme niyetinde olduğunu söyledi. Göreceğiz” dedi.

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı Abdullah Avcı kararını verdi

Kadroya alınmadı, umutlar arttı!

Nijeryalı oyuncu Al Fahya’nın önceki gün AFC Şampiyonlar Ligi’nde Pakhtakor ile oynadığı maçta kadroda yer almadı. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Nwakaeme’nin kadroda olmaması, transfer iddialarını da iyice güçlendirdi. Al Fahya’da ağırlıklı olarak forvette oynatılan Nwakaeme, bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 5 kez fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı Abdullah Avcı kararını verdi

Yıllık ücretini indirecek

Kontratının bitmesine 6 ay kalan Nwakaeme, kulübüyle görüşme halinde. Bonservisini almaya çalışan Nwakaeme ile teknik direktör Abdullah Avcı’nın da bir görüşme yaptığı ve ‘Sihirbaz’ lakaplı yıldızın dönmesine onay verdiği öğrenildi. Nwakaeme’nin Trabzonspor’a dönmesi halinde yıllık ücretinde de ciddi indirim yapması bekleniyor.

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı Abdullah Avcı kararını verdi

Genç oyunculara kiralık formül

Fırtına’da Kerem Şen, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic gibi genç yıldız adaylarına şimdiden pek çok teklif var. Abdullah Avcı’nın, süre almakta zorlanan isimlerin düzenli oynayabilecekleri kulüplere gitmesine sıcak bakıyor. Bu doğrultuda devre arasında en az 2-3 kiralık ayrılık bekleniyor. Stoperde de Ali Şahin Yılmak’ın kiralık gönderilme ihtimali yüksek.

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı Abdullah Avcı kararını verdi

Yabancılarda büyük operasyon

Bordo-Mavili takımda yabancı kontenjanı dolu. Orsic’e lisans çıkartmak için 1 ismin mutlaka gönderilmesi gerekiyor. Bunun dışında ara dönemde 2-3 oyuncu transferi daha planlanıyor. Dolayısıyla gitmesi gereken yabancı sayısı 4’ü bulabilir. Joaquin Fernandez ve kiralık Benkovic ilk adaylar. Ayrıca bonservissiz şekilde kadroya katılan Kourbelis ve Fountas da kulüp bulmaları halinde ayrılacak. Gönderilmesi gündemde olan bir diğer isim Enis Bardhi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Nwakaeme heyecanı Abdullah Avcı kararını verdi

YORUM YAZ