MENÜ

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın büyük şanssızlığı

Trabzonspor’un gündemindeki diğer hocalar gibi sezon sonunu işaret etmedi, riske girip göreve geldi. Ancak Nenad Bjelica, beklediğinden de sıkıntılı bir tabloyla işe başladı. Visca, Abdülkadir Ömür, Denswil gibi yıldızlardan sakatlıkları nedeniyle faydalanamamasına rağmen Sivasspor ve Konyaspor maçlarında skor üstünlüğünü yakalayan Fırtına, sahadan mağlup ayrıldı. Bjelica, daha mücadeleci bir takım ortaya çıkarmasına rağmen şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın büyük şanssızlığı

Abdullah Avcı’nın istifasının ardından önce Orhan Ak’ı göreve getiren devamında geçici hoca olarak İhsan Derelioğlu ile devam eden Trabzonspor, sonunda takımı Nenad Bjelica’ya emanet etti. Teknik direktör gündemindeki hemen hemen tüm isimler sezon sonunu işaret etmesine rağmen Hırvat çalıştırıcı riske girdi ve hemen göreve geldi. Ancak Bjelica, beklediğinin ötesinde sıkıntılı bir tabloyla karşılaştı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Nenad Bjelicanın büyük şanssızlığı

YILDIZLAR GİDİYOR

Mental anlamda dibe vuran takımda, eksiklerin sayısı her geçen gün arttı. Vitor Hugo’nun ayrılmasının ardından Visca, Abdülkadir, Trezeguet, Bakasetas gibi yıldızlar da sakatlıkları nedeniyle Sivas maçında yoktu. Konya deplasmanına da Bordo-Mavililer tam 7 eksikle gitti. Üstelik sağ bek sorununa rağmen Peres’le de vedalaşıldı. Her şeye rağmen her iki maça da Trabzonspor iyi başladı ve öne geçmeyi başardı.

Trabzonsporda Nenad Bjelicanın büyük şanssızlığı


GOL YİYİNCE DAĞILIYOR

Ancak Sivas karşısında Larsen, Konya’da da Bakasetas ilk yarıda kırmızı kartla atıldı. 10 kişi kalan Bordo-Mavililer, her iki karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldı. Bjelica daha mücadeleci bir takım ortaya çıkarmasına rağmen şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı. Özellikle gol yedikten sonra takımda yaşanan mental kırılganlığın önüne geçmekte zorlanan Bjelica, oyuncuların özgüven yakalaması adına acil 3 puana ihtiyaç duyuyor.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever

Trabzonsporda Nenad Bjelicanın büyük şanssızlığı

PREMIER LİG'E DAMGA VURDU!

YORUM YAZ