MENÜ

Trabzonspor'da Nenad Bjelica: 'Biz bugün en azından...'

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Trabzonspor, Nani'nin attığı golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Nenad Bjelica, en azından 1 puanı hak ettiklerini söyledi.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica: 'Biz bugün en azından...'

Trabzonspor, konuk olduğu Adana Demirspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Adana temsilcisinin tek golü ise Portekizli yıldız Nani'den geldi. Mücadele sonrasında konuşan Bjelica, mücadelenin içinde olduklarını ve iyi bir savaş ortaya koyduklarını açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Trabzonspor'un Hırvat hocası Nenad Bjelica'nın açıklamaları:

Adana Demirspor'a karşı bugün iyi oynadık. 97 dakika boyunca hep istedik. Gol pozisyonlarımız oldu. Son ana kadar iyi mücadele ettik. En azından 1 puanı hak ettik. Galibiyetten ötürü rakibi tebrik ederim. Bugün iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Mücadelenin hep içerisinde olduk. Gol fırsatlarımız oldu.

'Takım son ana kadar iyi mücadele verdi. Adana Demirspor, burada gayet iyi bir oyun ortaya koyan bir takım. Biz bugün en azından bir puanı hak ettik. İyi bir savaş ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum, son ana son saniyeye kadar burada güzel işler yapabilmek adına son dakikaya kadar mücadele edeceğim.'

Nenad Bjelica: Son ana kadar mücadele edeceğim

Trabzonsporda Nenad Bjelica: Biz bugün en azından...

YORUM YAZ