MENÜ

Trabzonspor'da Maxi Gomez detayı! Fenerbahçe karşısında...

Süper Lig'de bu akşam nefesler tutulacak, Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Karadeniz ekibinde Maxi Gomez en büyük gol silahı olacak. İstatistikler de Uruguaylı yıldızın en ciddi koz olacağını gösteriyor.

Trabzonspor'da Maxi Gomez detayı! Fenerbahçe karşısında...

Sezon başında Fenerbahçe'nin çok istediği Maxi Gomez'i, Trabzonspor kapmıştı. Valencia'dan 3 milyon Euro'ya kadroya katılan Uruguaylı golcü için önce Sarı-Lacivertliler'in anlaştığına dair haberler çıksa da Türkiye'ye Bordo-Mavililer getirmişti.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Maxi Gomez detayı Fenerbahçe karşısında...

Bu sezon 9 gole katkı

Sezon başındaki bu transfer çalımıyla dikkat çeken son şampiyon bu sezon beklentilerin altında kaldı. Geçen sezonun tam aksine oyun olarak sınıfta kalan Fırtına'da Gomez de ön plana çıkamadı. Bu sezon Süper Lig'de 5 gol, 4 asistle oynayan tecrübeli oyuncu kritik maçlarda ise hep sahnedeydi.

5 maçtır sessiz

Bu sezon ligde attığı 5 golün 3'ünü Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında kaydeden 26 yaşındaki santrfor bu akşam da Trabzonspor'un en büyük kozlarından biri olacak. Üstelik 5 maçtır sessiz olan; son oynanan Kasımpaşa, Beşiktaş, Sivas, Konya ve Ankaragücü sınavlarını boş geçen Gomez gol orucunu Kadıköy'de bozmayı ve Karadeniz devine ezeli rakibi karşısında puan ya da puanlar getirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Marek Hamsik'in En İyi Anları

Trabzonsporda Maxi Gomez detayı Fenerbahçe karşısında...

YORUM YAZ