MENÜ

Trabzonspor'da kupa revizyonu

Teknik direktör Rıza Çalımbay, kupada ilk mağlubiyetini aldı! Tecrübeli hoca, Konya maçına yedek ağırlıklı çıkınca, yenilgi kaçınılmaz oldu.

Trabzonspor'da kupa revizyonu

Atiker Konyaspor deplasmanına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Trabzonspor, birçok as oyuncusundan yoksun olarak sahada mücadele etti. Bu durum, mağlubiyetin en önemli etkenlerinden biri oldu. İzinli olan Burak Yılmaz ve gribal enfeksiyon geçiren Dame N’Doye’un yokluğunda Fırtına, pozisyon üretmekte oldukça güçlük çekti.

Bordo-Mavililer’de bu iki oyuncunun yerine forvet hattında görev yapan Hugo Rodellega ise bekleneni veremedi ve yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Volkan Şen, Batuhan Artarslan ile kaleci Onur Recep Kıvrak, Ogenyi Onazi ve Theo Bongonda olmak üzere Karadeniz ekibinde toplamda 7 oyuncu dünkü Konyaspor mücadelesinde yer almadı. Bordo-Mavililer’in başında 12 maça çıkan Rıza Çalımbay, kupada ilk mağlubiyetini de bu karşılaşmayla yaşadı.

Kral Rodallega suskun

Trabzonspor’un başarılı forveti Hugo Rodallega, dünü boş geçti. Bordo-Mavililer, geriye düştüğü mücadelede hücumda etkili olmak adına başarılı futbolcuyu birçok kez pozisyona soktu. Fakat bunları ağlarla buluşturamayan yıldız isim, özellikle 66. dakikada kazanılan serbest vuruşta adeta direği dövdü!

Ziraat Türkiye Kupası’nın gol kralı, kupada çıktığı 3 karşılaşmanın tamamında golle buluşmuş toplamda da 7 sayı kaydetmişti. Kolombiyalı golcü, dün ilk kez rakip fileleri sarsamadı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ