Trabzonspor'da gözler Türkiye Kupası'nda! Muhteşem üçlü hazır

Kupa finalinde tüm gözler Fırtına’nın skor yükünü sırtlanan üç yıldızda olacak. Onuachu ile Visca’nın yanı sıra sakatlığını atlatan Trezeguet de kupa finalinde göreve hazır. Trabzonspor’un müthiş üçlüsü, bu sezon 33 gol, 26 asistlik toplam skor katkısı gösterdi.

Beşiktaş ile oynanacak kupa finalinde Trabzonspor’u sahaya çıkacağı ilk 11 büyük oranda netleşti. Savunma dörtlüsü MeunierDenswil-Mendy-Eren şeklinde. Orta sahanın merkezinde Berat-Umut Güneş-Bardhi üçlüsünün oynaması bekleniyor. Hücumda ise Trezeguet, Visca ve Onuachu ile Abdullah Avcı başlayacak. Derbide tüm gözler bu üçlüde olacak.

Haberin Devamı

Son haftalarda yüksek formuyla fark yaratan Onuachu ile Visca’nın yanı sıra Trezeguet de sakatlığını atlattı. Mısırlı yıldız göreve hazır. Onuachu bu sezon çıktığı 26 resmi maçta 16 gol atarken, 4 asist yaptı. Visca 42 karşılaşmada tam 17 kez gol pası verirken, 6 kez ağları havalandırdı. Trezeguet ise 26 mücadelede 11 gol, 5 asistlik katkıya sahip.

PEPE KULÜBE KOZU

Fırtına’nın müthiş üçlüsü, toplamda 33 gol, 26 asistlik performans ortaya koyarken, Bordo-Mavili takımı adeta sırtladılar. Avcı’nın, Pepe’yi kulübe kozu olarak düşündüğü öğrenilirken, hücuma yönelik diğer hamle oyuncuları Umut Bozok, Fountas ve Orsic şeklinde. Enis Destan ise cezası nedeniyle finalde oynayamayacak.

Trabzonsporda gözler Türkiye Kupasında Muhteşem üçlü hazır

YÖNETİMDEN ÖZEL PRİM

Haberin Devamı

Trabzonspor’da Beşiktaş ile oynanacak kupa finali öncesi Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi de motivasyonu artırmak için devrede. Bordo-Mavili takıma, kupaya özel prim açıklanacağı öğrenildi. Rakamın maçtan önce belirlenmesi bekleniyor. Trabzonspor Yönetimi’nin, perşembe akşamı tam kadro halinde Olimpiyat Stadı’nda olacağı ve futbolcuları yalnız bırakmayacakları belirtildi.

UĞURCAN ÇAKIR SALONDA ÇALIŞTI

Bordo-Mavililer, Beşiktaş maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışmada, kaptan Uğurcan Çakır ile Joaquin Fernandez yer almadı. Uğurcan salonda çalışırken, hafif ağrısı olan Fernandez de bireysel antrenör eşliğinde idman yaptı. Her iki futbolcunun da Türkiye Kupası Finali’nde oynayacağı ve durumlarının ciddi olmadığı belirtildi.

Trabzonsporda gözler Türkiye Kupasında Muhteşem üçlü hazır

YORUM YAZ