MENÜ

Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi! Yıldız oyuncu için sıkı pazarlık...

Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, merak edilen transfer konusu hakkında açıklamalarda bulunurken çalışmalara hız veren Bordo-Mavililer'de yıldız oyuncu için pazarlıklar sürüyor.

Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi! Yıldız oyuncu için sıkı pazarlık...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan, transfer konusunda da önemli sinyaller verdi.

Haberin Devamı

GEREKEN YAPILACAK

Takımın gösterdiği performans nedeniyle transfer yapacaklarını ve bu konuda çalışma yürüttüklerini açıklayan Ertuğrul Doğan, "Ben ekonomik anlaşmaları, projeleri yaptıktan sonra gerekli transferleri yapacağım. Bir Trabzonsporlu olarak takımımı göz göre göre bu anlaşmaları yapmadan nasıl bir transfer hamlesinin içine girip sıkıntıya sokabilirdim.

Ben böyle bir şeyin altına asla ve asla imza atmayacağım. Türk futbol tarihindeki en büyük stadyum sponsorluğunu yaptık. Şubat 15 itibarıyla ödeyeceğimiz rakam 130 milyon Euro olacak. 100 milyon Euro’su karşılıksız, Trabzonspor’a dönüşü olmayacak. 30 milyon Euro’ya yakın yönetici desteği. Çok önemli gayrİienkul projeleri devam ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda gözler transfere çevrildi Yıldız oyuncu için sıkı pazarlık...

'FARKLI BİR HİKAYE KONUŞACAĞIZ'

Transferde görüştükleri oyuncuları kadrolarına katmaları durumunda farklı bir hikayenin ortaya çıkacağını belirten Doğan, "Allah göstermesin, kötü şeyleri konuşmak zorunda kalmayalım. Biz bu paraları içeri sokamasak, Trabzonspor’un borcu için hangi rakamları konuşuyoruz, düşünelim. 4 milyar TL borcun faizi 2 milyar.

Her geçen gün kur baskısı. Trabzonspor kendini kollamak zorunda. Ahlanacak vahlanacak durum yok. Üst üste 2 mağlubiyet ister miyiz! İşimizden gücümüzden sağlığımızdan olduk. Sabah akşam bunun sıkıntısıyla yaşıyoruz. Durumun nereden kaynaklandığını biliyoruz. Bizler, hocamız, takım da rahatsız. Transferde görüştüğümüz oyuncuları alınca farklı bir hikaye konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporda gözler transfere çevrildi Yıldız oyuncu için sıkı pazarlık...

HASHIOKA'DA SIKI PAZARLIK

Larsen’in gidişi sonrasında rotasını Belçika’ya çeviren ve St. Truiden forması giyen Daiki Hashioka’yı renklerine bağlamak isteyen Fırtına, görüşmelerine tüm hızıyla devam ediyor. Japon futbolcu, Bordo-Mavili kulübün formasını giymeye sıcak baksa da oyuncunun kulübü ile pazarlıklarda orta yol aranıyor.

Gelen haberlere göre Belçika temsilcisi, 4 milyon Euro civarında bir ücret talep etti. Ancak Trabzonspor, çok daha düşük bir bedelle oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonsporda gözler transfere çevrildi Yıldız oyuncu için sıkı pazarlık...

YORUM YAZ