MENÜ

Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi! Bonservisine 20 milyon euro ödendi

Yaz döneminde savunmanın merkezine 2 takviye birden yapmayı planlayan Trabzonspor, Brezilyalı stoperle ilgileniyor. Bu sezonu kiralık olarak ülkesinde geçiren yıldız oyuncu için Abdullah Avcı’nın da olumlu rapor verdiği öğrenildi. Öte yandan Avcı'nın kararına göre bonservisine 20 milyon euro ödenen yıldız oyuncunun transferi için harekete geçilecek. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi! Bonservisine 20 milyon euro ödendi

Sağ bek ve kaleci hariç neredeyse her bölge için oyuncu bakan Bordo-Mavililer, özellikle stoper hattını sil baştan kurmayı hedefliyor. Fırtına’da ilk 11’e direkt iki savunmacı alınacak. Kiralık olan Benkovic zaten gidecek. Baniya ile Denswil rotasyonda düşünülüyor, Joaquin Fernandez de beklenen istikrarı yakalayabilmiş değil. Fırtına'da takımdan ayrılacak oyuncuların yanı sıra gözler transfere de çevrildi ve hedefte iki yıldız var. Öte yandan Berat Özdemir de takımda kalmayı istiyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Berat Özdemir kalmak istiyor

Sezon başında kiralık olarak Trabzonspor’a dönen Berat Özdemir’in, Al İttifak ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Ancak 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Trabzon’da mutlu olduğu ve takımda kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Abdullah Avcı’nın kararı burada kilit nokta. Ancak işin bir de ekonomik boyutu var. Trabzonspor Yönetimi, Berat için Suudi Arabistan ekibine herhangi bir bedel ödemek istemiyor.

Trabzonsporda gözler transfere çevrildi Bonservisine 20 milyon euro ödendi

Avcı'nın hedefi belli!

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın transfer radarındaki isimlerden biri; Marlon. Şampiyonluktan sonraki dönemde gündeme gelen Brezilyalı futbolcu için o süreçte Shakhtar Donetsk yüksek bonservis talebinde bulunmuştu. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle Fluminense’ye kiralık olarak giden 28 yaşındaki Sambacı, sezon sonu Shakhtar’a dönecek. BordoMavili yönetim, Marlon’un durumunu yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

Barcelona’ya gitmişti

Abdullah Avcı’nın transferi konusunda olumlu rapor verdiği başarılı stoper için maliyet araştırması yapılıyor. Ukrayna kulübüyle 2026’ya kadar kontratı bulunan Marlon, Fluminense’nin altyapısında yetiştikten sonra Barcelona’nın B takımına transfer olmuş, sonrasında A takıma yükselmiş ve devamında Nice, Sassuolo ve Monza gibi kulüplerde oynamıştı.

Trabzonsporda gözler transfere çevrildi Bonservisine 20 milyon euro ödendi

Orta sahaya Torres!

Porto’nun 2017’de 20 milyon Euro ödeyerek Atletico Madrid’ten transfer ettiği Oliver Torres, Trabzonspor’a önerildi. Sezon sonu Sevilla ile kontratı bitecek olan 29 yaşındaki İspanyol futbolcu, orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarının yanı sıra sol kanatta da oynuyor. İlk çıkış döneminde, İspanya’da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Torres, Porto kariyerinin ardından 11 milyon Euro’ya gittiği Sevilla’da beklentileri tam olarak karşılayamadı. Bu sezon 32 karşılaşmada sahaya çıkan Torres, gol atamazken 2 asist yapabildi. Torres transferiyle ilgili Abdullah Avcı’nın kararına göre Trabzonspor Yönetimi yol haritası çizecek.

Trabzonsporda gözler transfere çevrildi Bonservisine 20 milyon euro ödendi

YORUM YAZ