MENÜ

Trabzonspor'da gözler Paul Onuachu'da! Yönetim takımda tutmak istiyor

Nijeryalı yıldızın sakatlığında forvette büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Sivasspor karşısında da özellikle ilk yarıda çok etkili oynamasına rağmen bir türlü golü atamadı. Pepe, Umut Bozok ve Enis Destan gol yollarındaki soruna çare olamazken, Kayseri deplasmanında Paul Onuachu’nun geri dönmesi bekleniyor...

Trabzonspor'da gözler Paul Onuachu'da! Yönetim takımda tutmak istiyor

28 Şubat’ta kupada oynanan Başakşehir maçında aldığı darbe nedeniyle kolu kırılan Paul Onuachu, ligde 5 maç kaçırdı. Trabzonspor bu karşılaşmaların 3’ünde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Fırtına, iyi oynadığı karşılaşmalarda dahi bitiricilik sorunu nedeniyle gol bölgesinde çok zorlandı. Nitekim son Sivasspor mücadelesinde de benzer senaryo vardı.

Trabzonspor ilk yarıda yüzde 70 topa sahip olup, 12 şut atarken tam 25 kez rakip ceza sahasında topla buluştu. Ancak ağları havalandıramadı. Pepe ile maça başlayan sonrasında Umut Bozok ve Enis Destan’ı sahaya süren Abdullah Avcı, 3 hücumcudan da katkı alamazken; Onuachu’nun yokluğu yine ciddi şekilde hissedildi.

Haberin Devamı

Yönetim tutmak istiyor

Bu sezon 17 lig maçında 9 gol, 3 asistlik katkı sağlayan Onuachu, önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanında dönmeye hazırlanıyor. Onuachu’nun gol attığı karşılaşmaların sadece 1’ini kaybeden Fırtına, bu maçlarda 19 puanı hanesine yazdırdı. Bordo-Mavili yönetim, kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Onuachu’yu önümüzdeki sezon da takımda tutmak istiyor. Southampton’a yine kiralama teklifi yapılacak.

Trabzonsporda gözler Paul Onuachuda Yönetim takımda tutmak istiyor

YORUM YAZ