MENÜ

Trabzonspor'da forvete bomba aday! Çok önemli takımlarda oynadı...

Bruno Petkovic dışında bir golcü daha almayı hedefleyen Trabzonspor, Fulham’ın santrforunu gündemine aldı. Bordo Mavililer, 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu ilk etapta kiralamaya çalışacak.

Trabzonspor'da forvete bomba aday! Çok önemli takımlarda oynadı...

Maxi Gomez’i 3 milyon 750 bin Euro satın alma opsiyonuyla Cadiz’e kiralayan Trabzonspor, hücum hattında 2 transferden birden yapmak istiyor. Öncelikle hedef; Bruno Petkovic. Hırvat yıldız için 2.5 aydır uğraş veren Karadeniz ekibi, diğer forvet konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

PETKOVIC'İN YERİNE GELECEK İSİM KESİNLEŞTİ

Fırtına, Petkovic transferinde artık son virajda... Son 1 haftalık periyotta 3 yıldızını satan Dinamo Zagreb’de gözler Bruno Petkovic’e çevrilmişti. Trabzonspor, haftalar önce anlaştığı Hırvat forvetin transferine izin verilmesini bekliyor. Bordo-Mavililer 3.5 milyon Euro bonservis bedeline çıkarken, Dinamo Zagreb’in Petkovic’in yerine alacağı forvet de netleşti.

Trabzonsporda forvete bomba aday Çok önemli takımlarda oynadı...

TRABZONSPOR YOLU AÇILACAK

Osijek’ten Ramon Mierez için 3.5 milyon Euro teklif eden Zagreb ekibinin, 1-2 gün içinde transferi resmiyete kazandırması bekleniyor. Bu hamlenin ardından Petkovic’in Trabzonspor yolu açılacak.

5 GOLLÜ KARADENİZ DERBİSİ!

GÜNDEME FLAŞ İSİM GİRDİ: CARLOS VINICIUS

Nsame konusunda Young Boys’a yaptığı teklifi yükselten Karadeniz ekibinin gündemine flaş bir isim daha girdi: Carlos Vinicius. Fulham’ın 28 yaşındaki yıldızıyla ilgilenen Fırtına, henüz ciddi boyutta girişimlere başlamadı. Kulüpler düzeyindeki görüşme, transferin muhtemel maliyetine göre netleşecek.

Haberin Devamı

Trabzonsporda forvete bomba aday Çok önemli takımlarda oynadı...

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

1.90 boyundaki santrfor, ilk etapta kiralanmaya çalışılacak. Önemli kulüplerde oynadı 2025’e kadar Fulham ile kontratı bulunan Vinicius, geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro karşılığında Benfica’dan Premier Lig ekibine gitmişti.

ÖNEMLİ TAKIMLARDA OYNADI

Kariyerinde Tottenham, PSV, Napoli ve Monaco gibi önemli kulüpler bulunan Sambacı, Fulham’da bu sezon rotasyon oyuncusu konumunda.

Trabzonsporda forvete bomba aday Çok önemli takımlarda oynadı...

YORUM YAZ