MENÜ

Trabzonspor'da fikstür avantajı! Hedef galibiyet serisi

Süper Ligi mutlaka 3. sırada bitirmek isteyen Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı da bu sezon ana hedef olarak belirledi. Bordo-Mavili takım, fikstür konusunda da avantajlı bir sürece girdi. Öyle ki Fırtına, pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendik karşılaşmasının ardından sıradaki 5 maçın 4’üne evinde çıkacak. Abdullah Avcı, fırsatı iyi değerlendirip seri galibiyetlere ulaşmak istiyor.

Trabzonspor'da fikstür avantajı! Hedef galibiyet serisi

Hatayspor’u iyi futbolla mağlup edip ligdeki 5 haftalık galibiyet hasretine son veren Trabzonspor’da artık tek hedef; seri yakalamak. Çalkantılı bir süreçten geçen Bordo-Mavililer’de teknik direktör Abdullah Avcı, havayı tamamen tersine değiştirmek istiyor. Bunun için önünde fikstür avantajı da var. Öyle ki Fırtına, pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının ardından sonraki 5 maçının 4’üne Papara Park’ta çıkacak.

Fener derbisi de var

Karadeniz ekibi önce ligde Adana Demirspor’u konuk edecek ardından Türkiye Kupası’nda Başakşehir’le kozlarını paylaşacak. Evinde art arda oynayacağı 2 maç sonrası Bordo-Mavililer, Mart ayının ilk haftasında Alanya deplasmanına çıkacak. Trabzonspor devamında taraftarı önünde Karagümrük ve Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Özellikle Fenerbahçe derbisini kazanmak, kötü geçen sezonda camiayı sevindirmek için büyük fırsat.

Haberin Devamı

Trabzonsporda fikstür avantajı Hedef galibiyet serisi

ESAS AVANTAJ YILDIZLAR

Abdullah Avcı, 1 aylık periyottaki fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirmek amacında. Tecrübeli hoca, ligi mutlaka 3. sırada bitirip, Türkiye Kupası’nı da müzeye getirmek istiyor. Takıma katılacak olan Paul Onuachu, Nicolas Pepe ve Mislav Orsic gibi yıldızlar da Fırtına’nın elini iyice güçlendirecek. Böylelikle Trabzonspor’un ön taraftaki hamle gücü de ciddi şekilde artacak.

İZİN BİTTİ İDMAN VAKTİ

Bordo-Mavililer, 1 günlük izin sonrası Pendikspor maçının hazırlıklarına yeniden başladı. Önce kupada Gençlerbirliği’ni eleyen ardından ligde Hatayspor’u mağlup eden Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Averajla 3. sırayı geri alan Fırtına’nın, pazar günü deplasmanda Pendikspor karşısına geçen haftaki 11’le çıkması bekleniyor.

ABDULLAH AVCI İKİLİYİ BULDU

Sezon başından beri savunma ikilisini bir türlü oturtamayan Trabzonspor’da, bu durum kaleci Uğurcan Çakır’ın performansını da etkilemişti. Sakatlıktan çıkan Denswil’in yanı sıra yine sakatlık nedeniyle sezonun neredeyse yarısını kaçıran Fernandez, iyi bir uyum yakaladı. Abdullah Avcı’nın da bu ikiliyle devam etmeyi düşündüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda fikstür avantajı Hedef galibiyet serisi

ONUACHU & PEPE BUGÜN BEKLENİYOR

Afrika Kupası nedeniyle uzun süredir Trabzonspor’un yolunu gözlediği Nicolas Pepe ve Onuachu’nun bugün şehirde olacakları öğrenildi. İki yıldızın antrenmana da yetişmeleri bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, iki oyuncuyla yapacağı görüşmeye göre Pendikspor karşılaşmasının kadrosuna yıldızları dahil edecek.

Trabzonsporda fikstür avantajı Hedef galibiyet serisi

YORUM YAZ