MENÜ

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı zirvesinden transfer sonucu çıktı! 3 net imza...

Abdullah Avcı, devre arası raporunu yönetime sundu. Bordo-Mavililer, nokta atışı hamleler yapacak. Trabzonspor, 11 Ocak’ta başlayacak transfer tescil döneminde 3 net imza peşinde. İşte bölge bölge Fırtına'nın ihtiyaçları...

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı zirvesinden transfer sonucu çıktı! 3 net imza...

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte sezonun geri kalan bölümünde Türkiye Kupası’nı kazanmayı ve Avrupa kupalarına katılmayı amaçlayan Trabzonspor, diğer taraftan da gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadronun temellerini atmayı hedefliyor. Trabzon ekibinde transfer çalışmaları devam ederken, resmi transfer döneminin başlamasıyla birlikte hareketlilik başlayacak. Teknik Avcı’nın görüşleri doğrultusunda transfer sürecini yönetmeyi planlayan yönetim kurulu, ilk planda kadroda bulunan oyunculara gelmesi muhtemel tekliflere öncelik verecek. Benkoviç, Fernandes, Larsen, Bardhi, Kourbelis, Fountas ve Umut Bozok gibi isimlerin yanı sıra diğer isimlere gelecek teklifleri de değerlendirecek olan yönetim, savunma, orta saha ve forvet hattına da takviyelerde bulunacak.

Haberin Devamı

Yurt içinde takas ön planda

Trabzonspor, yurt içinde yapacağı transferleri ise takas yöntemiyle çözümlemeye çalışacak. Özellikle Türkiye’de ilgilendiği yerli ve yabancı oyuncularla ilgili olarak çalışmalarını yürüten kulüp, bu transferlerde takas ya da kiralama yöntemini ön planda tutacak.

Asıl operasyon sezon sonu!

Ligin devre arasında yapılacak nokta transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Karadeniz ekibi, geniş çaplı transfer çalışmalarını sezon sonunda yapacak. Kadro kalitesini daha da artırmayı hedefleyen Trabzonspor, geçtiğimiz dönemlerdeki kalabalık oyuncu grubunun aksine ihtiyaca yönelik transferler yapmaya büyük bir özen gösterecek. Abdullah Avcı’nın büyük bir titizlik gösterdiği konuların başında ise gelecek sezonun iskelet kadrosunu oluşturmak geliyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı zirvesinden transfer sonucu çıktı 3 net imza...

Avcı ile başladı, Avcı ile bitti

2023 yılını kupasız kapatan Bordo-Mavililer yeni yıldan umutlu. Sıkıntılı bir yılı geride bırakan Karadeniz ekibi, yeni yıldan oldukça umutlu. 2020, 2021 ve 2022 yıllarında kupalarla dolu 3 yıl geçiren Karadeniz ekibi, geçen yıl ise sportif bir başarı elde edemedi. Trabzonspor 2023 yılında resmi olarak 43 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 22 galibiyet, 17 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, 2023 yılına Abdullah Avcı ile başladı. 4 Mart 2023’de evinde oynadığı Ümraniyespor maçını 2-1 kaybeden takımında Abdullah Avcı görevinden istifa etmişti. Avcı’nın ardından takımı bir süre Orhan Ak ve İhsan Derelioğlu idare ederken, daha sonra BordoMavili yönetim Nenad Bjelica’yı takımın başına getirdi. Sezonu Hırvat çalıştırıcı ile tamamlayan Trabzonspor, 2023-24 sezonunda işler istediği gibi gitmeyince 12 Ekim 2023’de Bjelica ile yollarını ayırdı. Bordo-Mavililer, aynı gün Avcı’yı takımın başına getirdi.

ÇİZME DEVİ, TRABZONSPOR'UN KAPISINI ÇALACAK

Deplasman fobisi geride kaldı

Trabzonspor, bu sezon deplasman performansını teknik direktör Abdullah Avcı’nın ikinci kez takımın başına gelmesiyle değiştirdi. Ligde Nenad Bjelica’nın yönetimindeki ilk 4 deplasman maçında 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle 3 puan toplayan takım, Abdullah Avcı liderliğinde deplasmanda daha iyi bir performans sergiledi ve yenilgi yüzü görmedi. Avcı yönetimindeki 5 deplasman maçında 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplayan ekip, rakip sahalarda ortalama 2,2 puan aldı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı zirvesinden transfer sonucu çıktı 3 net imza...

Mendy stoperde devam

Bordo-Mavililer, ara dönemde stoper takviyesi yapmayı planlıyor ve bu yönde girişimler sürüyor. Son üç lig maçında stoperde görev yapan orta saha oyuncusu Mendy’nin, yeni isim gelene kadar burada oynamaya devam etmesi bekleniyor. Abdullah Avcı, mevcut stoperler Baniya, Fernandes, Benkovic ve Hüseyin Türkmen’e rağmen Mendy’nin bu mevkide sergilediği performanstan memnun.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kalitemizi ve hızımızı artırmamız lazım

Trabzonsporda Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı zirvesinden transfer sonucu çıktı 3 net imza...

 

YORUM YAZ