MENÜ

Trabzonspor'da Edin Visca şoku yaşanıyor! Yine sakatlandı...

Bu sezon büyük şanssızlıklar yaşayan Edin Visca, Kasımpaşa maçını tamamlayamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısının başında Doğucan Haspolat'ın yerine oyuna dahil olan Boşnak yıldız, 66. dakikada yerini Marek Hamsik'e bıraktı.

Trabzonspor'da Edin Visca şoku yaşanıyor! Yine sakatlandı...

Hafta içinde Ankaragücü mağlubiyeti sonrası Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor, gözünü Süper Lig'e çevirdi ve 28. haftada Kasımpaşa deplasmanına çıktı. Orhan Ak’ın istifası sonrası geçici olarak takım İhsan Derelioğlu’na emanet edilirken mutlak galibiyet parolasıyla İstanbul'a gelen Fırtına'da Edin Visca şoku yaşandı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Edin Visca şoku yaşanıyor Yine sakatlandı...

GÖRÜŞMEDE İLGİNÇ DETAY!

46'DA GİRDİ, 66'DA ÇIKTI

Şampiyonlukta kilit rol oynayan ancak bu sezon büyük şanssızlıklar yaşayan Visca, karşılaşmayı tamamlayamadı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Bordo Mavililer'de kurtarıcı olarak ikinci yarının başında oyuna dahil olan Boşnak yıldız, 66. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Marek Hamsik'e bıraktı.

Trabzonsporda Edin Visca şoku yaşanıyor Yine sakatlandı...

BÜYÜK ŞANSSIZLIKLAR YAŞIYOR

Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta kilit rol oynayan ancak bu sezon büyük şanssızlıklar yaşayan tecrübeli oyuncunun durumu çekilecek MR sonrası belli olacak. Önce kolu kırılan, iyileştikten sonra ise köprücük kemiğinden ciddi bir sakatlık geçiren Boşnak yıldız, Mart 2023'te 74 günlük aranın ardından sahaya çıkmış ve 76. dakikada oyuna girdiği Adana Demirspor maçında 1 gol, 1 asistle Akyazı'yı ayağa kaldırmıştı.

Haberin Devamı

İHSAN DERELİOĞLU: YORGUNLUK PROBLEMİ VARDI

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü İhsan Derelioğlu, Visca'nın sağlık durumuyla ilgili soruyu yanıtladı, "Zaten Edin Visca'nın maç öncesinde yorgunluk problemi vardı. Belli bir süre kullanmak durumundaydık." dedi ve ekledi:

Trabzonsporda Edin Visca şoku yaşanıyor Yine sakatlandı...

'HAFİF BİR SAKATLIK GİBİ GÖRÜLMÜYOR'

"Birçok oyuncumuzun böyle problemleri vardı. Teknik konuda çok fazla yorum yapmayacağım ama ilk yarıda merkezde istediğimiz baskıyı yaratamayıp hücumda çoğalma eksikliği yaşayınca Edin'i 45 dakika oynayabilecek durumda olduğumuz söylendi. Girer girmez bir şanssızlık yaşadı. Adele problemi... Şu anda çok net bir bilgi veremeyiz. Adale problemi olduğu için çok da hafif bir sakatlık problemi gibi görülmüyor. Birkaç gün içinde netleşir."

Trabzonsporda Edin Visca şoku yaşanıyor Yine sakatlandı...

'ÇOK ÇABUK SAHAYA DÖNMEYE ÇALIŞACAK'

"Trabzonspor için önemli bir oyuncu. Çıkması büyük bir şanssızlık. Ondan sonra Abdülkadir Ömür de benzer şekilde çıkınca... Bazı arkadaşlar da o sakatlıklarla devam ettiler. Maç sonunda ufak tefek birkaç şeyler daha var. Futbolcunun görevi, çıkacak, oynayacak, kendine iyi bakacak. Ufak tefek sakatlıklar olacak, çok çabuk sahalara dönmeye çalışacak. Mantalitemizi bunun üzerine kurarsak bu işin altından kalkarız"

YORUM YAZ