MENÜ

Dorukhan Toköz, 9 ay sonra formasına kavuştu

Ligin 5. haftasında Ümraniyespor ile oynanan maçta sakatlanan Trabzonspor'un milli orta sahası Dorukhan Toköz, 9 ay sonra formasına kavuştu.

Dorukhan Toköz, 9 ay sonra formasına kavuştu

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Corendon Alanyaspor'u sahasında 5-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Trabzonspor ligdeki puanını 57’ye yükseltirken Alanyaspor 41 puanda kaldı.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, ligde son oynanan Giresunspor maçı kadrosuna göre Alanyaspor karşısında ilk 11'de değişikliğe gitti. Sakatlıkları bulunan Bartra, Gomez, Denswil, Uğurcan, Yusuf ile Fransa’da tedavi gören Gbamin kadroda yer almadı. Uğurcan’ın yokluğunda kaleyi Muhammet Taha’ya emanet eden Bjelica, genç oyuncu Taha’ya savunmada görev verdi.

DORUKHAN 9 AY SONRA FORMASINA KAVUŞTU

Trabzonspor’da ligin 5. haftasında oynanan Ümraniyespor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Dorukhan Toköz, uzun süredir gördüğü tedaviden sonra geçen hafta Giresunspor karşısında yedek kulübesinde yer almıştı. 28 haftadır sahadan uzak kalan oyuncu, müsabakanın ikinci devresinde Visca’nın yerine oyuna girdi. 9 ay sonra formasına kavuşan oyuncu, sahaya girerken alkışlandı.

YORUM YAZ