MENÜ

Trabzonspor'da Djaniny, Al Fateh'e transfer oldu!

Fırtına'da ayrılık... Karadeniz ekibi uzun süredir geleceği merak konusu olan Djaniny'nin ayrılığını açıkladı. Trabzonspor, tecrübeli oyuncunun transferi için Suudi Arabistan ekibi Al Fateh'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi! Ardından transferin maliyeti de duyuruldu.

Trabzonspor'da Djaniny, Al Fateh'e transfer oldu!

2020-21 sezonu başında Al Ahli'den bedelsiz olarak kadroya katılan Yeşil Burun Adalı futbolcu ilk sezonunda Fırtına'ya büyük katkı vermişti. Bordo-Mavililer ile Süper Lig şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa zaferi yaşayan tecrübeli oyuncu bu sezon Nenad Bjelica'nın gözüne girememişti.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Djaniny, Al Fatehe transfer oldu

Hırvat hocanın gelecek planları arasında yer almayan 32 yaşındaki futbolcunun geleceği merak ediliyordu. Bugün resmi duyuru geldi.

Trabzonspor, Djaniny'nin Al Fateh'e transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte Bordo-Mavililer'den yapılan açıklama:

Profesyonel futbolcumuz Djaniny Semedo’nun, Al Fateh Kulübü’ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Tanıdık isimler var

Suudi ekibinin kadrosunda Jason Denayer ve Cristian Tello gibi isimler bulunurken, teknik direktörlük koltuğunda da Slaven Bilic oturuyor. 

Bonservisi belli oldu!

Karadeniz devinden yapılan ikinci KAP bildiriminde ise transferin maliyeti duyuruldu. İşte yapılan açıklama:

Profesyonel futbolcumuz Jorge Djaniny Tavares Semedo'nun, Al Fateh Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Al Fateh Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.080.000.-USD ödeme yapacaktır.

Trabzonsporda Djaniny, Al Fatehe transfer oldu

 

YORUM YAZ