MENÜ

Trabzonspor'da derbi öncesi kritik randevu! Gözler Enis Destan'da

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Sakatlığı bulunan Onuachu’nun yokluğunda Fırtına’da gözler Enis Destan'da olacak...

Trabzonspor'da derbi öncesi kritik randevu! Gözler Enis Destan'da

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Trabzonspor'da tüm gözler Enis Destan'da olacak. Derbi öncesi genç futbolcudan büyük beklenti var...

Haberin Devamı

PEPE YİNE KULÜBE KOZU

Bu sezon çıktığı 10 lig maçında 3 gol atan Nicolas Pepe, Afrika Kupası’ndan fizik olarak eksik dönmüştü. Teknik heyetin yavaş yavaş süresini artırdığı yıldız kanat, Karagümrük mücadelesine de kulübede başlayacak. Abdullah Avcı’nın maçın gidişatına göre Pepe’yi sonradan oyuna alacağı öğrenildi. Sadece 3 maçta ilk 11’de görev alan Pepe’nin esas hedefi, önümüzdeki hafta Papara Park’taki Fenerbahçe derbisinde sahada olmak.

TRABZONSPOR’DA SON DAKİKA...

5 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Alanya’da son bulan Trabzonspor, Fenerbahçe derbisi öncesi Karagümrük karşısında hata yapmak istemiyor. Bordo-Mavililer’de sakatlığı geçen Joaquin Fernandez’in stopere geçmesi bekleniyor. Mendy ise esas mevkisi olan orta sahada maça başlamaya hazırlanıyor. Onuachu ve Hüseyin Türkmen’in yanı sıra Orsic de kadroda olmayacak. Papara Park’taki mücadelenin biletlerine ise taraftarların ilgisi oldukça az.

Haberin Devamı

Trabzonsporda derbi öncesi kritik randevu Gözler Enis Destanda

KARAGÜMRÜK’TE ÖNEMLİ EKSİKLER

Ligde düşme korkusunu derinden hisseden Fatih Karagümrük, Trabzonspor maçına önemli oyuncularından yoksun çıkacak. Kupadaki Galatasaray maçının yıldızlarından Ryan Mendes cezalı. Geçen hafta kırmızı kart gören stoper Ceccherini’nin yanı sıra Salih Dursun ile Eysseric de forma giyemeyecek. Şota Arveladze’nin çalıştırdığı Karagümrük, ligde son 13 deplasmanda kazanamazken, bu periyotta 10 yenilgi ve 3 beraberlik aldı.

GÖZLER ENİS DESTAN’DA

Bu sezon çıktığı 29 resmi maçta 8 gol, 4 asistlik performans gösteren Enis Destan, ligde son oynanan Adana Demir ve Alanyaspor karşılaşmalarını boş geçti. Sakatlığı bulunan Onuachu’nun yokluğunda Fırtına’da gözler, genç forvette olacak. Enis ile hafta içinde motivasyon görüşmeleri yapan teknik direktör Abdullah Avcı, 21 yaşındaki oyuncudan Karagümrük maçında patlama bekliyor. Enis’in yanı sıra ön tarafta Visca ile Trezeguet’nin de sık sık rakip ceza sahasına girmesi istenirken, Bardhi yine 10 numara pozisyonunda görev yapacak.

Trabzonsporda derbi öncesi kritik randevu Gözler Enis Destanda

Trabzonsporda derbi öncesi kritik randevu Gözler Enis Destanda

YORUM YAZ