MENÜ

Trabzonspor'da derbi öncesi fırtına çıktı! Trezeguet şov

5 maçlık galibiyet serisi Alanya’da son bulan Trabzonspor, evinde Karagümrük’ü etkili oyun ve tam 5 golle geçti; gözünü derbiye dikti... Önümüzdeki hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek Fırtına’da alınan farklı galibiyet moralleri yükseltirken, herhangi bir sakatlık veya ceza sıkıntısı yaşanmaması da teknik heyeti sevindirdi.

Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği ile Başakşehir’i yenen, ligde ise sırasıyla Hatay, Pendik ve Adana Demirspor engellerini aşan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta fırsatı kaçırmış. Beşiktaş’ın kaybettiği haftada deplasmanda Alanyaspor’a mağlup olmuştu. 3.’lük yarışında rakibiyle puan farkını açamayan Bordo-Mavililer, bu kez Karagümrük karşısında hata yapmadı. Trabzonspor, geriye düştüğü maçta müthiş bir reaksiyon gösterirken, devreyi 1-1’le geçti. İkinci yarıda goller üst üste geldi. Biraschi’nin kendi kalesine attığı gol sonrası Trezeguet, Pepe ve Umut Bozok sahneye çıkarken, Fırtına farka koştu.

Haberin Devamı


Önümüzdeki hafta evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor’da bu galibiyetle moraller iyice yükselirken, sakatlar arasına yeni isimlerin eklenmemesi de yüzleri güldürdü. Aynı zamanda ceza sınırındaki Enis Destan da sonradan girdiği maçta kart görmedi.

UĞURCAN YETİŞEBİLİR

Kalça bölgesindeki sakatlığı nedeniyle dünkü maçta takımını yalnız bırakan Uğurcan Çakır’ın Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimali var. Kolu kırılan ve kasığından da sakatlık yaşayan Onuachu’nun ise derbiye yetişmesi imkansız gözüküyor. Çapraz bağ sakatlığını atlatan Orsic’in ise ufak bir ihtimal de olsa derbi kadrosuna girme şansı bulunuyor.

Trabzonsporda derbi öncesi fırtına çıktı Trezeguet şov

ENİS BARDHİ FARK YARATTI

Bakasetas ve Abdülkadir Ömür takımdan ayrıldıktan sonra esas mevkisi olan 10 numara pozisyonuna geçen Enis Bardhi, fark yaratmaya devam ediyor. Kuzey Makedonyalı yıldız, Karagümrük karşısında skorun eşitlenmesini sağlayan isimdi. Bardhi’nin ceza sahası dışından çektiği şut, Biraschi’ye çarpıp ağlara giderken; başarılı futbolcu 79 dakika sahada kaldı ve performansıyla alkış aldı.

Haberin Devamı

UMUT BOZOK 280 GÜN SONRA

Trabzonspor’da bu sezonun kayıp isimlerinden Umut Bozok, gol hasretini bitirdi... En son geçtiğimiz sezonun 37. haftasında ligde Alanyaspor ağlarını havalandıran Umut, tam 280 gün aradan sonra gol sevinci yaşadı. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen başarılı forvet, 80. dakikada Pepe’nin yerine oyuna girdi. 90’da ise Trezeguet’nin asistinde usta işi bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

GENÇ TAHA HATA YAPMADI

Bu sezon ligdeki 3-3’lük Sivasspor deplasmanında eldivenleri giyen Muhammet Taha Tepe, yediği gollerle hayal kırıklığı yaratmıştı. Uğurcan’ın sakatlığında uzun bir aradan sonra kaleye geçen 23 yaşındaki file bekçisi, bu kez hatasız şekilde maçı tamamladı. İkinci yarıda Emre Mor’un şutunda ise çok iyi bir kurtarış yaptı. Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine Uğurcan Çakır yetişmezse, kalede yine Taha olacak.

Trabzonsporda derbi öncesi fırtına çıktı Trezeguet şov

TREZEGUET ŞOV

Afrika Kupası’ndan döndükten sonra hücum bölgesinde Trabzonspor’u sırtlayan Trezeguet, geçtiğimiz hafta Alanya deplasmanında etkisiz kalmıştı. Mısırlı yıldız dün o maçın acısını çıkarttı! Papara Park’taki mücadelenin henüz başında direğe takılan Trezeguet, 70. dakikada ağları havalandırdı. Sonrasında önce Pepe, ardından da Umut Bozok’a asist yaptı. Ön taraftaki etkinliğiyle fark yaratan Trezeguet, Fenerbahçe derbisinde de Abdullah Avcı’nın en önemli hücum kozu olacak.

Haberin Devamı

Trabzonsporda derbi öncesi fırtına çıktı Trezeguet şov

YORUM YAZ