MENÜ

Trabzonspor'da Basel maçı öncesi anlamlı koreografi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Basel'i 1-0 mağlup ederken ülkemizde yaşanan deprem felaketine maç önü koreografisinde de oldukça anlamlı şekilde yer verildi.

Trabzonspor'da Basel maçı öncesi anlamlı koreografi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, Son 16 Play-Off Turu maçında konuk ettiği Basel'i 1-0 yenmeyi başardı. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi, karşılaşmanın havasını futboldan çok daha anlamlı bir noktaya taşımış durumdaydı.

Haberin Devamı

TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK

Türk futbol dünyası deprem felaketi sonrası kuvvetli şekilde bir arada olmaya çalışıyor. Gelirinin depremzedelere bağışlanacağı Basel maçı için tüm Türkiye'den tüm takım taraftarları Akyazı'ya akın etti.

Trabzonsporda Basel maçı öncesi anlamlı koreografi

Eşsiz bir dayanışmanın yaşandığı futbol dünyasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ve birçok kulübün temsilcisi destek için Trabzon'a geldi.

EN ANLAMLI KOREOGRAFİ

Akyazı'da maç önü koreografisinde de deprem felaketine ilişkin mesaj hakimdi. Yaşanan deprem felaketine ilişkin birçok mesaj, maç önü koreografisinde yer buldu.

Haberin Devamı

Bu felakete kayıtsız kalmayan ülkelerin bayraklarının yer aldığı baretle bir arama kurtarma personelinin kucağında bir bebek resmedilirken enkaz görüntüsünün altından çıkan güçlü bir elin Türk bayrağını tutuşu da görselleştirildi.

Trabzonsporda Basel maçı öncesi anlamlı koreografi

Koreografinin arkasında ise, "Hep birlikte olacağız, yaralarımızı saracağız" mesajına yer verildi. Türk bayrağıyla 'Milletimizin başı sağ olsun' mesajı da tribünlerde yer alırken birçok farklı takımın bayrakları da hep birlikte olduğumuz bu günde dalgalandı. 

YORUM YAZ