MENÜ

Trabzonspor'da Bakasetas zamanı! işte yeni teklif...

Pendikspor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor’da gözler Bakasetas’a döndü. Müsabakaya 1 gol, 1 asistle damgasını vuran Yunan yıldızın bitecek olan kontratının uzatılması yeniden gündeme geldi. Yönetim, tecrübeli oyuncunun menajerini görüşmek üzere davet etti ve Yunan yıldıza yapılacak yeni teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Bakasetas zamanı! işte yeni teklif...

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakesatas'ın son dönemdeki yüksek formu gözlerden kaçmazken yönetim, sözleşme konusunda yeniden harekete geçti. Pendikspor maçına damga vuran yıldızına yeni bir teklif yapmaya hazırlanan Fırtına'da kollar sıvandı. Öte yandan Karadeniz ekibinin yeni transfer Onuachu, müthiş bir başlangıç yaptı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Onuachu'dan muhteşem başlangıç

Bordo-Mavili kulübün sezon başında İspanya’nın Cadiz Kulübüne kiraladığı Uruguaylı oyuncu Maxi Gomez, geçen sezon ligde forma giydiği 11 maçta 3 gole ulaşıp, sezonu da 26 karşılaşmada 5 golle tamamladı. Onuachu ise çıktığı 3. maçında 3 gole ulaşarak muhteşem başladı.

Trabzonsporda Bakasetas zamanı işte yeni teklif...

Karadeniz ekibi, Gomez ile yollarının ayrılmasının ardından Nijeryalı santrfor Pauol Onuachu ile kiralık olarak anlaşma imzaladı. Onuachu, Gomez’in 11 karşılaşmada ulaştığı gol sayısına 3 maçta ulaşma başarısı göstererek beğeni kazandı. Ligin 5. haftasındaki Beşiktaş maçı öncesi kadroya katılan Onuachu, Siyah-Beyazlı takım karşısındaki ilk maçında golle buluşarak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Nijeryalı santrfor, daha sonra Atakaş Hatayspor ve Pendikspor maçlarında da rakip fileleri 1’er kez havalandırdı.

Haberin Devamı

Menajeri Trabzon'a çağrıldı!

Trabzonspor’dan Bakasetas’a yeni sözleşme teklifi yeniden masada... Pendikspor maçında takımına galibiyeti getiren isim olan Yunan yıldıza yaz transfer döneminde 3 yıllık kontrat önerilmişti. Görüşmelerde mesafe katedilse de sonuç çıkmamıştı. Bordo-Mavili yönetim, oyuncu ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak adına yeni bir teklif hazırladı. Performansı artarak devam eden ve geldiği günden bu yana taraftarın sevgilisi haline gelen başarılı oyuncunun menajeri Trabzon’a çağrıldı.

Trabzonsporda Bakasetas zamanı işte yeni teklif...

Teklif revize edildi

Yunan 10 numaraya, yıllık 1 milyon 750 bin Euro’dan yapılan 3 senelik yeni mukavele imzalatılamamıştı. Yönetim bu rakamın biraz daha üzerine çıkarak Bakasetas’ı ikna etmenin yollarını arayacak. Bordo-Mavililer, Milli araya kadar bu konuyu çözüme kavuşturma düşüncesi içerisinde.

Trabzonsporda Bakasetas zamanı işte yeni teklif...

YORUM YAZ