MENÜ

Trabzonspor'da ayrılık! Ülkesine dönüyor

Trabzonspor'un yeni yıldız transferi ayrılık noktasında... Söz konusu oyuncunun ülkesine döneceği öğrenildi.

Trabzonspor'da ayrılık! Ülkesine dönüyor

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da ayrılık çanları çalıyor. Karadeniz ekibinin yıldız futbolcusunun takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

MAXİ GOMEZ KALIYOR AMA...

Sezon başında İspanya’nın Cadiz Kulübü’ne kiralanan Maxi Gomez, La Liga ekibinde çıktığı 17 resmi maçta 1 gol dahi atamamıştı. Ara dönemde Cadiz’in Trabzonspor’a geri göndereceği konuşulan Gomez, sezonu İspanya’da tamamlayacak. Cadiz Başkanı Vizcaino, sezon sonuna kadar mevcut kadronun devam edeceğini ve kimsenin takımdan ayrılmayacağını söyledi. Gomez’in kontratında 3 milyon 750 bin Euro’luk satın alma maddesi bulunuyor ancak İspanyol kulübünün bu opsiyonu kullanması imkansız gözüküyor.

Trabzonsporda ayrılık Ülkesine dönüyor

KOURBELİS’İN ROTASI ÜLKESİ

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Kourbelis, Bordo-Mavili formayla bir türlü istediği şansı bulamadı. Abdullah Avcı’nın göreve geldikten sonra sadece 28 dakika şans verdiği 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, ara transfer döneminde ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Olympiakos’un Milli futbolcuyu istediği ve Trabzonspor’un da bonservis konusunda herhangi bir talebinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SEZON KARNESİ

Dimitrios Kourbelis, Trabzonspor ile bu sezon 5 müsabakaya çıktı. Yunan futbolcu söz konusu maçlarda 283 dakikada süre aldı.

Trabzonsporda ayrılık Ülkesine dönüyor

Trabzonsporda ayrılık Ülkesine dönüyor

 

YORUM YAZ