MENÜ

Trabzonspor'da ayrılık! Maxi Gomez, Cadiz'e kiralandı

Bordo-Mavililer'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Trabzonspor, Uruguaylı forveti Maxi Gomez'in Cadiz'e kiralandığını açıkladı. Ayrılık ve satın alma opsiyonu da KAP'a bildirildi.

Trabzonspor'da ayrılık! Maxi Gomez, Cadiz'e kiralandı

Bordo-Mavililer'de beklenen ayrılık gerçekeşti... Geçen sezon başında Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin adeta transfer yarışına girdiği ve sonunda Fırtına'nın kaptığı Maxi Gomez beklenen etkiyi gösteremedi. 3 milyon Euro bedelle Valencia'dan kadroya katılan Uruguaylı forvet, 34 maça çıktı ve 7 gol, 6 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Fakat yıldız oyuncu performansıyla bir türlü göze giremedi. Bu sezon da geleceği çok merak ediliyordu. Ayrılık artık kesinleşti. Karadeniz devi, 27 yaşındaki futbolcunun, Cadiz'e bedelsiz kiralandığını, İspanyol ekibinin sezon sonunda 3.75 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun olduğunu duyurdu. 

Trabzonspor'dan, KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcumuz Maximiliano Gomez Gonzalez'in, 2023/2024 futbol sezonu sonuna kadar, 3.750.000.-Eur satın alma opsiyonlu olarak bedelsiz kiralanması konusunda Cadiz CF ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşma gereği, futbolcumuz Maximiliano Gomez Gonzalez'in, 2023/2024 futbol sezonuna ilişkin doğacak olan maaş ve diğer tüm hak edişleri Cadiz CF tarafından ödenecektir.

Trabzonsporda ayrılık Maxi Gomez, Cadize kiralandı

 

YORUM YAZ