MENÜ

Trabzonspor'da ayrılık! KAP'a bildirildi

Gelecek sezonun planlamasına başlayan Trabzonspor'da gelecek isimler üzerinde çalışılırken, gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Bordo-mavililerde ilk ayrılık gerçekleşti. İşte detaylar...

Trabzonspor'da ayrılık! KAP'a bildirildi

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, bu sezon beklenen performansın gerisinde kalınca Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolları ayrıma kararı almıştı.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerde yapılan seçimde başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'yı takımın başına getirdi.

GELECEK SEZONUN PLANLAMASI BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon elde edilen başarıyı devam ettiremeyen Trabzonspor, Nenad Bjelica yönetiminde gelecek sezonun planlamasına başladı. Bordo-mavilileri, 51 yaşındaki teknik adamdan gelecek rapora göre transfer listesini şekillendirmeye başladı.

Trabzonsporda ayrılık KAPa bildirildi

GİDECEK İSİMLER DE OLACAK

Trabzonspor'da yolların ayrılacağı isimler de olacak. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncularla ilgili değerlendirmeyi ilerleyen günlerde yapacak olan bordo-mavililerde yola devam edilmeyecek isimler de belli olmaya başladı.

İLK AYRILIK GERÇEKLEŞTİ

Trabzonspor'da ilk ayrılacak isim belli oldu.. Bordo-mavililerden Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılık KAPa bildirildi

Profesyonel oyuncumuz Bruno Da Silva Peres ile Kulübümüz arasındaki 01.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre, oyuncumuz Bruno Da Silva Peres, bahse konu sözleşmeden kaynaklı alacaklarının yarısından vazgeçmiş olup, kalan alacakları ise 15.05.2024 tarihine kadar altı taksit halinde ödenecektir.

Trabzonsporda ayrılık KAPa bildirildi

YORUM YAZ