MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın maaşı belli oldu! Boş sözleşme mesajı...

Öğlen saatlerinde Trabzon Havalimanı’nda taraftarların karşıladığı Abdullah Avcı, “7 aylık süre geçti. Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa, Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa, biz burada bulunmak istiyoruz. Güzel şeyler yaşamıştık, daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz. Yüksek enerjiyle start veriyoruz” dedi. 2 yıllık sözleşmeye imza atan şampiyon hocanın maaşı da belli oldu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın maaşı belli oldu! Boş sözleşme mesajı...

Geçtiğimiz sezonun mart ayında Trabzonspor’dan ayrılan Abdullah Avcı, yaklaşık 7 ay sonra geri döndü. Öğlen saatlerinde İstanbul’dan Trabzon’a giden 60 yaşındaki teknik adamı, havalimanında taraftarlar coşkuyla karşıladı. “Yeni gelmedim, geri geldim” diyerek sözlerine başlayan şampiyon hoca, “7 aylık süre geçti, uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular... Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa, Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa, biz burada bulunmak istiyoruz. Burada bulunmak bizim en temel duygu ve düşüncemiz. Ertuğrul Doğan’a ve yönetim kuruluna bu nazik davetleri ve burada bulunmam için bana verdikleri süreç için hepsine teşekkür ediyorum. Daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz. Yüksek enerjiyle tekrar ekibimle birlikte start vereceğiz. Burada güzel şeyler yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcının maaşı belli oldu Boş sözleşme mesajı...

'EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

Kasım ayında Trabzon’a ilk geldiği andan itibaren 3 sene olacağını hatırlatan Avcı, “Hep güzel duygular hissettirdiler, hep güzel şeyler yaşadık. Taraftarlarımızın katkılarıyla en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu samimiyetleri ve enerjileri için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

LİDERLİĞİ KAPTIK!

'MUCİZE BÖYLE ANSIZIN GELİR'

Anlaşmanın resmileşmesinin ardından Abdullah Avcı’nın sosyal medya hesabından atacağı ilk paylaşımı merak edilirken, tecrübeli hoca ‘Mucizeler hep böyle ansızın gelir’ şeklindeki şarkı sözünü paylaştı. Trabzonspor’un resmi hesabı da hocanın şampiyonluk kutlamalarındaki ‘Beyaz’ şarkısıyla sahneye çıkışının görüntüleriyle, Avcı’nın bu paylaşımını alıntıladı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

GELDİĞİ GİBİ İDMANDA

Haberin Devamı

Bordo Mavili takımın yeni teknik patronu Abdullah Avcı, havalimanına indikten yaklaşık 2.5 saat sonra sahadaydı. Direkt olarak ekibiyle birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giden Avcı, burada ikinci döneminin ilk antrenmanına çıktı. Oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştiren Abdullah hoca, “Hepimize hayırlı olsun. Yeni bir dönem. Detaylı şekilde her şeyi konuşacağız. Sizlerle olmaktan mutluyum” dedi.

Trabzonsporda Abdullah Avcının maaşı belli oldu Boş sözleşme mesajı...

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Abdullah Avcı, havalimanındaki karşılamada önümüzdeki hafta basın toplantısı yapacağını söyledi. Basın mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür eden Trabzonspor’un yeni teknik patronu, “Haftaya hem sohbet hem basın toplantısı gibi birlikte olacağız. Tüm sorularınıza cevap vereceğim” diye konuştu.

MUKAVELESİ 2 YIL

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nenad Bjelica ile yolları ayırdıktan sonra ilk görüşmeyi Abdullah Avcı ile yaparken, taraflar hemen anlaşma sağlamıştı. Sözleşme süresinin 2 yıl olduğu belirtilirken, 2020’de yani ilk döneminde olduğu gibi tecrübeli çalıştırıcı yine startı ligin 9. haftasında verecek.

Trabzonsporda Abdullah Avcının maaşı belli oldu Boş sözleşme mesajı...

MAAŞI BELLİ OLDU

Kulüpten yapılan duyuruda “İlk döneminde 1’i lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere 3 kupa kazanan Abdullah Avcı, başkanımız Ertuğrul Doğan ile görüşmesinde hiç bir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır” denildi. Avcı’nın yıllık alacağı ücretin ise 1.2 milyon Euro seviyesinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcının maaşı belli oldu Boş sözleşme mesajı...

YORUM YAZ