MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ilk transferi belli oldu

Şampiyon hoca Abdullah Avcı'nın geri döndüğü Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Bordo-Mavililer, Nenad Bjelica döneminde transfer edemediği genç yıldızın peşini bırakmadı. Abdullah Avcı'nın onay vermesi halinde devre arasında yeniden hamle yapılacak.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ilk transferi belli oldu

Takımı ayağa kaldırmak için yoğun çaba harcayan Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, formayı unutan isimleri de tekrar kazanmayı hedefliyor. Kourbelis, Umut Güneş, Arif Boşluk, Göktan Gürpüz, Kerem Şen ve üçüncü golcü durumuna düşen Umut Bozok, Avcı'dan şans bekleyen isimler... Deneyimli çalıştırıcının takıma yönelik konuşmasında adalet vurgusu yapıp, "İyi olan, çok çalışan, formayı alır" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

YENİ 11 YENİ SİSTEM

FERNANDEZ GERİ SAYIMDA

Bu arada Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Joaquin Fernandez, hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz oynayamadı. En son 23 Mayıs 2023'te Real Valladolid formasıyla Barcelona'ya karşı görev yapan stoperin maç oynamayı çok özlediğini söyleyerek, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Kısa zamanda sahalara döneceğim" dedi.

Trabzonsporda Abdullah Avcının ilk transferi belli oldu

TRABZONSPOR, CHUKWUANI'NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Öte yandan Trabzonspor'un sezon başında transferi için yoğun uğraş verdiği Tochi Chukwuani'den vazgeçmediği ortaya çıktı. Bordo-Mavililer, kulübü Lyngby ile prensipte anlaşmasına rağmen, oyuncuyla yaşanan sorunlar nedeniyle 20 yaşındaki ismi transfer edememişti. Bjelica'nın kadroya katılmasını istediği futbolcuyu, Abdullah Avcı'nın da izleyeceği ve onay vermesi durumunda resmi temasların yeniden başlayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcının ilk transferi belli oldu

Bu sezon Lyngby formasıyla 12 maça çıkan Chukwuani, 2 gol-1 asistlik katkı sağladı. 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun transferi için Avcı'nın vereceği karar sonrası hamle yapılacak. Güncel piyasa değeri 700 bin Euro olan Chukwuani, ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor.

Trabzonsporda Abdullah Avcının ilk transferi belli oldu

 

YORUM YAZ