MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan inanılmaz seri! Yine istediği oldu

Derbi zaferi ile morallerin tavan yaptığı Fırtına, üst üste 2. kez kazandı ve maç fazlasıyla birlikte 3. sıraya yükseldi. Abdullah Avcı'nın da inanılmaz serisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan inanılmaz seri! Yine istediği oldu

Trabzonspor, evinde Konyaspor’u ağırlarken, 10 Kasım da unutulmadı. Papara Park’ta 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle stadyumda çeşitli görseller ve pankartlar açtı. Taraftarlar tribünde Atatürk’ün sözlerine yer verirken, kulüp de bir görsel hazırladı. Bu arada Bordo-Mavililer, bir hafta önce derbide Fenerbahçe ile deplasmanda kozlarını paylaşmış ve tarihi bir zaferin altına imza atmıştı. Alınan müthiş galibiyet sonrasında hem camia hem de taraftarlar havaya girmişti. Fakat dün oynanan Konyaspor mücadelesinde 40 bin kapasiteli Papara Park’ta tribünlerin yarısı boş kaldı. Alınan derbi zaferine rağmen stadyumdaki büyük boşluklar gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Hücuma zenginlik getirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Fenerbahçe 11'ini bozmadı. Sadece kart cezalısı olan Eren Elmalı’nın yerine Stryger Larsen’e sol bekte formayı verdi. İlk devrede istediği oyunu ortaya koyamayan Fırtına, ikinci devrede açıldı. Avcı’nın, Bakasetas hamlesi hücuma zenginlik kazandırırken, Karadeniz devi de bir kez daha galibiyete ulaşmayı başardı.

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan inanılmaz seri Yine istediği oldu

Pepe ısınmaya başladı

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan Nicolas Pepe, ilk olarak Alanyaspor’a karşı 7, Karagümrük’e karşı ise 22 dakika forma giydi. Yıldız kanat oyuncusu, geçen hafta ilk kez Fenerbahçe derbisine ilk 11’de çıktı. SarıLacivertli ekibe karşı bir gol atıp, galibiyetin mimarlarından olan 28 yaşındaki futbolcu, dün de Konyaspor karşısında Bordo-Mavili formayı sırtına geçirdi. Skor katkısı yapamayan Fildişili futbolcu, her şeye rağmen sahadaki enerjisi ile alkış aldı. İlk golde pozisyonu hazırlayan Pepe, ikinci devrede de etkili futbolunu sürdürürken, 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

AKILLARA İSVEÇLİ SÜPERSTARI GETİRDİ

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan inanılmaz seri Yine istediği oldu

Seri 22 maça çıktı

Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının başında görev yaptığı son 21 lig maçında rakibi Konyaspor’a yenilmemişti. Tecrübeli teknik adam 1 Ekim 2007’de Başakşehir’in başında bulunduğu dönemde rakibine 3-2 mağlup olurken, söz konusu dönemden sonra oynanan 21 lig maçında 12 galibiyet ve 9 beraberlik elde etti. Başarılı hoca, Konyaspor mücadelesine de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Derbi zaferiyle havaya giren camiada Avcı’nın hedefi, Yeşil-Beyazlı ekibi bir kez daha devirmekti. Tecrübeli hoca amacına ulaştı.

Abdullah Avcı: Bu işin duygusunu ve ruhunu kaybetmemek gerekiyor!

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan inanılmaz seri Yine istediği oldu

YORUM YAZ