MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan bu kez sürpriz yok!

Fenerbahçe derbisinde sürpriz bir kadro tercihinde bulunan Abdullah Avcı, bu kez ideal 11 ve seri galibiyetler aldığı kurguyla Konya deplasmanına çıktı. Mendy stopere dönerken, Umut-Bardhi-Berat üçlüsü orta sahadaydı. Fırtına, 3 golle net bir galibiyet aldı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan bu kez sürpriz yok!

Milli ara öncesindeki Fenerbahçe derbisinde Berat ile Mendy’yi orta sahada oynatıp, forvette Enis Destan’ı, arkasında da Pepe’yi görevlendiren Abdullah Avcı, stoperde ise Denswil ile Fernandez’i görevlendirmişti. Fırtına’nın hocası, derbinin ilk yarısında kötü bir oyun ve 2-0’lık skor ortaya çıkınca, ikinci devrede değişiklikler yapmış, 2-2’yi yakalamış ancak son anlarda Batshuayi’nin golüyle yıkılmıştı. Avcı, Konya deplasmanında üst üste galibiyetler aldığı dönemdeki oyun planına döndü. Mendy yeniden stopere geçerken, orta saha üçlüsünde Umut Güneş-Berat-Bardhi üçlüsü vardı. Kenarlarda Trezeguet ile Visca, ileri uçta ise Onuachu ve Enis Destan’ın yokluğunda Pepe başladı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan bu kez sürpriz yok

Orsic ilk kez...

Zorlu deplasmandan 3 golle 3 puan çıkartan Bordo-Mavililer, 3. sırayı sağlama aldı. Bugün Beşiktaş, Başakşehir ile karşılaşacak. Öte yandan Abdullah Avcı, ikinci yarıda 4 değişiklik yaparken, sezon başında çapraz bağları kopan Orsic’e de ilk kez uzatmalarda şans verdi.

TRABZONSPOR 'FIRTINA'SI!

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan bu kez sürpriz yok

YORUM YAZ