MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı seriyi bozdu! Pepe Fırtına'sı...

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fatih Karagümrük karşısında sürpriz tercihler ile çıkan Abdullah Avcı, rakibine karşı da şanssızlığını kırdı. Tecrübeli teknik direktör, İstanbul ekibine karşı çıktığı son 3 maçta galibiyet yüzü görememişti. Fakat Avcı, dün akşam farklı bir skorla zafere uzanmasını bildi. Öte yandan Trabzon'da Pepe Fırtına'sı yaşandı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşısında kadroda önemli değişikliklere imza attı. Tecrübeli teknik adam, kalede Uğurcan Çakır’ın yokluğunda Muhammed Taha Tepe’ye şans verdi. Dikkat çeken kararlardan birisi ise savunmada oldu. Joaquin Fernandez iyileşmesine rağmen bir ön libero oyuncusu olan Batista Mendy, daha önceki birçok maçta olduğu gibi stoper tandeminde görev aldı. Orta alandaki Berat ve Umut ikilisi bozulmadı. Esas sürpriz ise forvette yaşandı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Herkes Enis’i bekledi

Paul Onuachu’nun yokluğunda ileri uçta tüm gözler Enis Destan’daydı. Fakat beklenildiği gibi Enis, bu bölgede başlamadı. Forvette, normal şartlar altında bir kanat oyuncusu olan Nicolas Pepe formayı kaptı. Bu arada Avcı, hocalık kariyerinde son dönemde Karagümrük’e karşı pek başarılı olamamıştı. 60 yaşındaki teknik adam, İstanbul ekibine karşı son 3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Avcı’nın şanssızlığı ise dün akşam gelen farklı galibiyet ile son buldu.

Trabzonsporda Abdullah Avcı seriyi bozdu Pepe Fırtınası...

Pepe Fırtına'sı...

Sürpriz bir şekilde hocası Abdullah Avcı tarafından ileri uçta görevlendirilen Nicolas Pepe, ilk yarıda muazzam bir futbol oynadı. Neredeyse tüm hücum aksiyonlarının içerisinde olan Fildişili yıldız, ilk 45’te skora etki edemedi. Ancak Pepe, ikinci devrede adeta coştu. 28 yaşındaki oyuncu, önce 70’de Trezeguet’nin golü öncesinde asisti yapan isim oldu. Tecrübeli futbolcu, 6 dakika sonra ise bu kez rakip fileleri havalandırıp, konuk takımın ümitlerini bitirdi.

Haberin Devamı

Eren Elmalı bildiğiniz gibi!

Bordo-Mavili ekibin genç yıldızlarından Eren Elmalı, Karagümrük karşısında sol bekte forma giydi. Thomas Meunier’nin gelişi sonrasında sağ bekten, sola geçen 23 yaşındaki futbolcu, istikrarlı performansını sürdürdü. Yıldız oyuncu, savunmada rakiplerine geçit vermezken, ilk devrede yaptığı kafa vuruşunu ise kaleci Sirigu zorlukla çıkarabildi. 56’da kafayla net bir fırsatı kaçıran Eren, genel itibarıyla sahada kaldığı süre içerisinde elinden geleni yaparken, günün iyilerinden biri oldu.

Trabzonsporda Abdullah Avcı seriyi bozdu Pepe Fırtınası...

Tribünler yine boş

Zirvenin hayli uzağında kalan yani ligde iddiası bulunmayan Trabzonspor’da tribünler boş kaldı. Karagümrük ile oynanan karşılaşmada stadın büyük bir bölümü boştu. Mücadele haftasonu oynanmasına rağmen BordoMavili futbolseverler, maça ilgi göstermedi. Az sayıda Trabzonsporlu taraftar ise takımları için tam destek verdi.

Trabzonsporda Abdullah Avcı seriyi bozdu Pepe Fırtınası...

Kadınlara özel jest

Trabzonspor, 8 Mart Kadınlar Günü’nü unutmadı. Bu güne özel olarak mücadele öncesinde İstiklal Marşı’nı Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Korosu okudu. Koro canlı bir şekilde İstiklal Marşı’nı tribünden okudu. Karadeniz devinin yaptığı bu hareket ise taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

YORUM YAZ