MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'nın çok gerisinde kaldı! Büyük fark...

Bu sezon 8. hafta sonunda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle gönderilen Nenad Bjelica'nın yerine eski hoca Abdullah Avcı takımın başına geçmişti. Fakat şampiyon apoletli Avcı, ikinci Trabzonspor döneminde Bjelica'nın çok gerisinde kaldı!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'nın çok gerisinde kaldı! Büyük fark...

Ligde hedefini 3. sıra olarak belirleyen Trabzonspor için Türkiye Kupası’nı almak da bu sezon oldukça önemli. Bordo-Mavililer, son 16 turunda perşembe günü evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Önceki 2 turda sırasıyla Çorum FK ve Manisa FK’yı eleyen Fırtına, 1.Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği’ni devirip çeyrek finale kalmak amacında. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haberin Devamı

Tarihte 3. kez üst üste 4 yenilgi

Beşiktaş yenilgisiyle 3.’lük koltuğunu rakibine veren Trabzonspor, art arda 4 maçtır ligde kaybediyor. Bordo-Mavili kulübün tarihinde böyle kötü bir seri daha önce 2 kez yaşanmıştı. 2005- 2006 sezonunda Şota Arveladze yönetiminde üst üste 4 maç kaybeden Fırtına, 2015-2016’da da benzer bir senaryoyla yüzleşti. Abdullah Avcı, perşembe günü Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği engelini geçip, ardından iç sahada Hatayspor maçını kazanarak beyaz bir sayfa açmak istiyor.

Trabzonsporda Abdullah Avcı, Nenad Bjelicanın çok gerisinde kaldı Büyük fark...

Biri 9, diğeri 1 puan aldı

8. haftadaki Adana Demirspor yenilgisinin ardından görevine son verilen Nenad Bjelica, ligde ilk 5 haftalık periyotta 3 galibiyet, 2 yenilgiyle 9 puan toplamıştı. Ligin ikinci devresinde aynı fikstürde Abdullah Avcı sadece 1 puan alabildi. Üst üste 4 haftadır kaybeden Fırtına, öncesinde Antalyaspor ile berabere kaldı. Bjelica, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarını kazanmış; Galatasaray ile Çaykur Rizespor’a kaybetmişti. Trabzonspor’un şampiyon hocası Avcı, ikinci dönemine 4 haftada 10 puanla başlamasına rağmen, üst üste 4 yenilgiyle bir ilki yaşadı.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı: 3'ncülük hedefine devam edeceğiz

Trabzonsporda Abdullah Avcı, Nenad Bjelicanın çok gerisinde kaldı Büyük fark...

YORUM YAZ