MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı 'Fırtına'sı! Bırakalım tekniği taktiği...

Nenad Bjelica ile ligde 8 haftada 12 puan toplayabilen Trabzonspor, Abdullah Avcı geldikten sonra bambaşka bir kimliğe büründü. İlk dönemki performansını geride bırakan ve maç başına 2.5 puan ortalaması yakalayan tecrübeli teknik adam, esas patlamayı milli ara sonrası yapmak istiyor. Detaylara göz atalım...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı 'Fırtına'sı! Bırakalım tekniği taktiği...

Konyaspor maçının ilk yarısındaki kötü futbolun ardından devrede oyuncularına çok sert bir konuşma yapan Avcı, “Ne oldu? Sezon mu bitti? Niye heyecanınız yok? Kendinize gelin!” demişti. Abdullah hoca galibiyetin ardından ise “Kazandık ama yetmez. Çok daha iyi olacağız” sözleriyle takımına seslenmişti. İşte Abdullah Avcı'yla yeni bir kimliğe bürünen Trabzonspor'a dair detaylar... 

Haberin Devamı

GÖREVİNE SON VERİLDİ!

Almanlar, Onuralp'i izliyor

Bordo-Mavililer’in yaz döneminde 700 bin Euro ödeyerek Altınordu’dan kadrosuna kattığı Onuralp Çevikkan, müthiş potansiyeli nedeniyle pek çok Avrupa ekibinin radarında. Özellikle Bayern Münih ve Hoffenheim gibi Alman kulüplerinin, 17 yaşındaki kaleciyi yakından takip ettiği ve genç yaş milli takımındaki maçlarını izlettikleri öğrenildi. Trabzonspor’un geleceğe yatırım olarak kadrosuna kattığı Onuralp, zaman zaman A takım kadrosunda yer alsa da henüz forma şansı bulamadı. U19 takımında görev yapan ve A takımla idmanlarını sürdüren başarılı eldivenin, Uğurcan Çakır sonrasında eldivenleri devralma ihtimali çok yüksek gösteriliyor.

Trabzonsporda Abdullah Avcı Fırtınası Bırakalım tekniği taktiği...

'Niye heyecanınız yok!'

2020-2021 sezonunda 8. haftanın ardından göreve gelen Abdullah Avcı, ilk 4 maçından 2 galibiyet 2 beraberlikle 8 puan çıkarmıştı. Başarılı hoca, ikinci dönemine daha iyi başladı. Yine 9. haftada Bordo-Mavili takımın başında olan tecrübeli çalıştırıcı, bu kez 4 haftalık periyotta 10 puan topladı. Üstelik Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yıkıp, ligdeki 26 senelik hasreti bitirdi.

Haberin Devamı

Deplasmandaki müthiş zaferin ardından Papara Park’taki Konyaspor mücadelesinde herkes çok daha coşkulu bir takım beklerken, Fırtına, 85. dakikada Onuachu’nun attığı inanılmaz golle 2-1 kazandı. ‘Bırakın tekniği taktiği!’ Özellikle ilk yarıdaki kötü oyun akıllarda soru işaretleri yarattı. Abdullah Avcı da takımın ilk 45’teki görüntüsünden hiç memnun kalmadı. Öyle ki devre arasında çok sert bir konuşma yapan başarılı teknik adam, “Ne oldu? Sezon mi bitti? Niye heyecanınız yok?

Bırakalım tekniği taktiği...

Kendinize gelin! Birbirinize sarılarak oynayın” sözleriyle oyuncularını ateşledi. Bordo-Mavililer, ikinci yarıda Onuachu’nun attığı 2 golle kazanırken, maç bitiminde Avcı soyunma odasında yine net mesajlar verdi.

Trabzonsporda Abdullah Avcı Fırtınası Bırakalım tekniği taktiği...

‘Hedef daima zirve’

Avcı’nın “Hafta boyunca çalışıyoruz. Gösteriyoruz ama bize hiç yakışmayan bir gol yiyoruz. Böyle basit hatalar yapamayız, kolay ikramlar sunamayız kimseye. Akıllı oynamak zorundayız. Kazandık, mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum ama yetmez. Biz çok daha iyi olacağız, çok daha dominant oynayacağız. Bunun için de herkes fedakârlık yapacak. Unutmayın, Trabzonspor’un olduğu yerde hedef daima zirvedir” dediği öğrenildi. Bjelica yönetiminde 1.5 olan puan ortalaması Abdullah Avcı ile maç başına 2.5’u bulurken, şampiyon hoca milli ara sonrası kazanma serisini sürdürüp, ilk 2 sırayla makası iyice daraltmak istiyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcı Fırtınası Bırakalım tekniği taktiği...

YORUM YAZ