MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı farkı

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın takımın başına geçmesiyle birlikte uçuşa geçti. Karadeniz ekibi, Avcı’nın geldiği günden beri oynanan maçların puan durumunda Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasındaki fark 4 puana düştü. Avcı, 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak takımı 3. sıraya taşıdı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı farkı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, takımın başına geçtikten sonra Trendyol Süper Lig’de oluşan puan tablosunda Bordo-Mavililer’in, Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasında 4 puanlık fark bulunuyor. 

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcı farkı

ZİRVEYE YAKLAŞTI

Sezona Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor, arzulanan sonuçların alınamaması üzerine ligin 8. haftasında Hırvat teknik adamla yollarını ayırmıştı. Söz konusu dönemde 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Fırtına, 12 puanla 7. sırada yer aldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın başına gelmesinin ardından çıktığı 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 25 puan toplayan Avcı, takımı 3. sıraya taşıdı. Deneyimli teknik adam, takımın başına geçmesinin ardında zirve de yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki puan farkını ise 4’e indirdi.

Trabzonsporda Abdullah Avcı farkı

İLK DÖNEMİNE BENZİYOR

Avcı’nın Tredyol Süper Lig’e dönmesiyle birlikte oluşan puan tablosunda Fenerbahçe ve Galatasaray 29’ar puan toplarken Trabzonspor ise 25 puan topladı. Ayrıca Avcı, ikinci döneminde ilk geldiği dönemdeki izleri taşıyor. 2020-21 sezonunda 9. haftada bordo-mavili takım ile ilk maçına çıkan Avcı, 12 maçlık dilimde 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 27 puan toplamıştı.

Haberin Devamı

 

Trabzonsporda Abdullah Avcı farkı

YORUM YAZ