MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı etkisi!

Karadeniz devinin hocası Abdullah Avcı, Fenerbahçe galibiyetini geride bırakıp, Konyaspor mücadelesine odaklandıklarının altını çizdi. Tecrübeli hocanın takımın başına geçmesiyle birlikte de gözle görülür farklar ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı etkisi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçının geri bildirimini yaptıklarını ve şimdi tamamen Konyaspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcı etkisi

'İvmeyi daha iyi yere çekmeyi arzuluyoruz'

Tecrübeli teknik adam, “Fenerbahçe dosyasını kapattık. Fenerbahçe maçının geri bildirimini yaptık. Bütün konsantrasyonumuzu ve son süreçte yakaladığımız enerjiyi Konyaspor maçına yansıtmayı istiyoruz” diye konuştu. Taraftarın bu süreçte kendileri için itici güç olacağının altını çizen Avcı, “Milli Takım arasına girerken yakaladığımız bu ivmeyi onların katkısıyla daha iyi yere çekmeyi arzuluyoruz.

Yine her beraber, taraftarımızla birlikte iyi bir oyun, iyi bir mücadele, Trabzon’a yakışır, baskılı oynayan, sayısal olarak rakipten daha fazla her yerde bulunan bir takım olmak istiyoruz. Umarım bunun karşılığını her yerde alarak devam etmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇIYLA İLGİLİ SERT SÖZLER...

‘Onlar olduğu sürece...’

Bu hafta Konyaspor ile oynanacak karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Avcı, sözlerini şöyle noktaladı:

Bütün konsantrasyonumuzu ve son süreçte yakaladığımız enerjiyi Konyaspor maçına yansıtmayı istiyoruz. Bunu yansıtabilmek için en büyük desteğimiz cuma akşamı bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Biz onlar olduğu sürece çok daha iyisini yapıyoruz.

Fırtına'da 6 eksik

Bordo-Mavililer’de dünkü çalışmalara 6 oyuncu katılmadı. Sağ kasık bölgesinde kas yaralanması yaşayan Tonio Teklic, tedavisi süren Mislav Orsic, sol kasık bölgesinde kas spazmı yaşayan Umut Bozok, sağ alt adalesinde kas spazmı yaşayan Eren Elmalı, sağ arka adalesinde ağrı hisseden Dimitrious Kourbelis ve sağ dizinde ağrı hisseden Taxiarchis Fountas idmana çıkmadı.

Trabzonsporda Abdullah Avcı etkisi

Yüzler gülüyor

Nenad Bjelica ile bu sezon ilk 8 haftada 12 puan alan Karadeniz ekibi, Avcı ile 19 puana ulaştı. Kısa sürede yaşanan kan değişikliğinin meyvelerini almaya başlayan Trabzonspor’da Abdullah Avcı, oyunculara dokunuşlarıyla da dikkat çekti. Antrenman temposu yanında analiz toplantılarıyla birlikte takımın eksiklerini gidermeye çalışan tecrübeli teknik adam, kısa sürede eski ve yeni öğrencileriyle birlikte uyum sağladı. Takımın enerjisini yükselten Avcı, kaybolan güven ortamını yeniden inşa etmeye başladı.

Abdullah Avcı: Fenerbahçe dosyasını kapattık, Konyaspor'a odakladık

Trabzonsporda Abdullah Avcı etkisi

YORUM YAZ