MENÜ

Trabzonspor'a yıldız golcü! Nenad Bjelica'nın da gözdesiydi...

Yeni sezon öncesi bir golcü transferi yapması beklenen Trabzonspor, hedefini belirlemiş durumda. Bordo-Mavililer, eski teknik direktörleri Nenad Bjelica'nın da kadroya katmak istediği yıldız oyuncu için yeniden devrede.

Trabzonspor'a yıldız golcü! Nenad Bjelica'nın da gözdesiydi...

Trabzonspor'da yeni sezonun kadro çalışmaları sürüyor. Bordo-Mavililer, özellikle golcü transferine odaklanmış durumda.

Haberin Devamı

ONUACHU VE UMUT YOLCU

Trabzonspor'un özellikle sezonun ilk yarısında önemli katkı aldığı yıldızı Paul Onuachu'nun durumu merak ediliyordu. Nijeryalı golcünün Bordo-Mavililer ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Southampton'ın oyuncuyu çift haneli rakamlara satmak istemesi nedeniyle yıldız santrforun takımda kalması zor gözüküyor. Fırtına'da Paul Onuachu'nun yanı sıra hücum hattından bir isim daha takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'da sezon içinde kadro dışı kalan ve sonrasında affedilen, ara transferde takımdan ayrılması gündeme gelen Umut Bozok'un bu kez yaz aylarında ayrılması yüksek ihtimal.

FORVET LİSTESİ KABARIK

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın forvet listesi oldukça kabarık. Son günlerde Bordo-Mavililer'in Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Denis Dragus ile ilgilendiği de belirtilmekteydi. Yabancı kontenjanı gelecek sezon 12’ye düşeceği için Trabzonspor yabancı forvet transferinde en iyisini almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspora yıldız golcü Nenad Bjelicanın da gözdesiydi...

GÜNDEM YİNE PETKOVIC

Nenad Bjelica’nın sezon başında Trabzonspor Yönetimi’nden mutlaka alınmasını istediği iki isim vardı; Orsic ve Petkovic... Bordo-Mavililer, Orsic’i 2.4 milyon Euro karşılığında kadrosuna katarken, yaklaşık 2.5 ay Bruno Petkovic transferiyle uğraşılmıştı. O süreçte Dinamo Zagreb sürekli Trabzonspor tarafını bekletirken, Avrupa’daki ön eleme maçları nedeniyle süreci uzatmıştı. Karadeniz ekibi, oyuncu tarafıyla anlaşmasına rağmen Dinamo Zagreb son olarak 5 milyon Euro bonserviste diretince bu transfer gerçekleşmezken, Petkovic gündemden düşmüş değil...

Trabzonspora yıldız golcü Nenad Bjelicanın da gözdesiydi...

YARI FİYATINA BİTEBİLİR

Trabzonspor yine Hırvat yıldızla yakından ilgileniyor. Üstelik bu kez bu transfer yarı fiyatına bitebilir. Öyle ki 19 Eylül’de Dinamo Zagreb ile kontratını uzatan Petkovic, sözleşmesine ‘2.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi koydurmuştu. Bordo-Mavililer, bu rakamı Dinamo Zagreb’in hesabına yatırdığı takdirde Hırvatistan kulübünü devre dışı bırakabilir. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Petkovic transferine ilk etapta yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

YORUM YAZ