MENÜ

Trabzonspor'a sürpriz orta saha! 20 milyon Euro...

Bordo-Mavililer transferde gaza bastı. Kourbelis, Fernandez ve Orsic'i resmen açıklayan Trabzonspor şimdi de yıldız bir orta sahanın peşine düştü. 20 milyon Euro'ya dev kulübe transfer olan başarılı oyuncu için nabız yoklanıyor.

Trabzonspor'a sürpriz orta saha! 20 milyon Euro...

Karadeniz devi, transfer bombalarını art arda patlattı, önce Dimitrios Kourbelis'i açıkladı, ardından Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic resmen duyuruldu. Fırtına'nın durmaya niyeti yok...

Haberin Devamı

Yerli piyasası araştırılıyor

TFF’nin kararı doğrultusunda yeni sezonda ilk 11’de en az 3 yerli futbolcu oynatma kuralı devam edecek. Trabzonspor’da transfer teklifleri alan Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen, Dorukhan, Eren Elmalı gibi isimler var ancak alternatif oyuncu noktasında sıkıntı yaşamamak adına, yerli piyasası araştırılıyor. Bordo-Mavililer, uygun maliyetli isim bulması halinde yaz döneminde kadroya katabilir.

Trabzonspora sürpriz orta saha 20 milyon Euro...

Bardhi kalmak istiyor

Geçen sezon 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Levante’den transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Enis Bardhi’nin, gönderilmesi planlanıyor. Fakat Kuzey Makedonyalı yıldız bir şans daha istiyor. Geçtiğimiz günlerde bu talebini hocası Bjelica’ya aktaran Bardhi’ye, Hırvat teknik adamdan net cevap geldi: “Yerine transfer yaparsak, oynaman zor. Aksi durumda bizimlesin ancak bu takımın parçası olduğunu her anlamda göstermelisin”

Haberin Devamı

İŞTE HIRVAT OYUNCUNUN MALİYETİ...

Trabzonspora sürpriz orta saha 20 milyon Euro...

Hedef kaliteyi artırmak

Hamsik’in ayrılmasının ardından Kourbelis’i kadrosuna katan Trabzonspor, orta alana bir transfer daha yapacak. Teknik direktör Nenad Bjelica, bu ismin yüksek profilli olmasını yani takımın kalitesini artırmasını istiyor. Bordo-Mavililer’in gündeminde pek çok aday var. Bu oyunculardan birinin de Roberto Gagliardini olduğu öğrenildi.

Trabzonspora sürpriz orta saha 20 milyon Euro...

19 maça çıktı

2017’den bu yana İnter forması giyen ve İtalyan deviyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki yıldız, kariyeri boyunca hep Çizme ekiplerinde oynadı. İnter’in 2017’nin Ağustos ayında 20 milyon Euro bonservis bedeli ödediği 1.88 boyundaki Gagliardini, geride bıraktığımız sezon Serie A’da 19 maça çıktı ve genellikle sonradan oyuna girdi.

Trabzonspora sürpriz orta saha 20 milyon Euro...

Hem 6 hem 8 numara...

Şampiyonlar Ligi’nde de 6 karşılaşmada şans bulan Gagliardini, hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda oynuyor. Fizik gücü, hava hakimiyeti ve başarılı pas yüzdesiyle ön plana çıkan İtalyan futbolcu; İnter’de geçirdiği altı yılda toplam 190 maça çıktı. 16 gol atarken, 9 asist yaptı. Gagliardini, İtalya Milli Takımı’nın formasını da 7 kez giydi.

Trabzonspora sürpriz orta saha 20 milyon Euro...

YORUM YAZ