MENÜ

Trabzonspor'a Portekiz'den orta saha! 2 transfer...

Transferin hareketli takımlarından Karadeniz devi ayağını gazdan çekmiyor. Şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katan Trabzonspor orta sahaya da 2 takviye yapmayı planlıyor. Bir yıldız için uzun süredir pazarlıklar sürerken diğer ismi de Portekiz basını duyurdu.

Trabzonspor'a Portekiz'den orta saha! 2 transfer...

Marek Hamsik’in sözleşmesi bittikten sonra Dorukhan’la vedalaşan Trabzonspor’da, Siopis de takımdan ayrılacak. Orta sahada özellikle de defansif yönü güçlü oyuncu açısından eksiği bulunan Bordo-Mavililer, buraya 2 isim birden almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspora Portekizden orta saha 2 transfer...

'İnşallah Türkiye kariyerimde Trabzonspor'da oynarım'

Bu doğrultuda operasyonlar devam ederken iç transferde de hareketli bir gün yaşandı. Karadeniz devi, altyapıdan A takıma yükselen Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz ile sözleşme uzattı. 2028’e kadar kontratı yenilenen sol bek Arif, “Geçen sezon devre arası kampından beri hayalini kurduğum Trabzonspor A takımında çalışmalarıma devam ediyorum. İnşallah Türkiye kariyerim boyunca Trabzonspor’da oynarım, sonrasında da daha ileriye doğru devam ederim” dedi.

Trabzonspora Portekizden orta saha 2 transfer...

'Çok mutlu ve gururluyum'

Slovenya kampında gösterdiği performansla alkış toplayan 19 yaşındaki stoper Ali Şahin ise 2027’ye kadar formayı giyecek. Başarılı oyuncu, “Çocukluğumdan beri fanatiği olduğum kulübüm Trabzonspor’da sözleşmemi uzattığım için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” diye konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspora Portekizden orta saha 2 transfer...

Lyngby ile kıran kırana pazarlık

Dış transferde ise orta saha operasyonunda gündemde iki isim var... Bunlardan biri Tochi Chukwuani. ‘Danimarkalı Pogba’ için bonservis görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, transferde Sporting Lizbon ve Anderlecht gibi Avrupa ekipleri devreye girince fiyat artırımına gitmişti. Lyngby BK ile kıran kırana pazarlık halinde olan Fırtına, 20 yaşındaki yıldız adayını mutlaka kadrosuna katmayı hedefliyor.

YENİ SPONSOR İDDİASI...

Trabzonspora Portekizden orta saha 2 transfer...

Paranın yarısı Braga’ya...

Trabzonspor’un diğer hedefi ise Portekiz’den... Boavista forması giyen Gaius Makouta ile Bordo-Mavililer ciddi şekilde temasta. Hatta Portekiz basını, 26 yaşındaki ön libero için Karadeniz ekibinin 1.5 milyon Euro’luk teklif yaptığını duyurdu. Olası satış halinde rakamın yüzde 50’si, Makouta’nın eski kulübü Braga’ya gidecek. Boavista ile 1 yıl kontratı kalan Kongo asıllı Fransız futbolcu ile temasların olduğunu, Trabzonspor cephesi de doğruladı.

Trabzonspora Portekizden orta saha 2 transfer...

 

YORUM YAZ